Kövess minket

Aztaa

Így választhatod ki a gyorsabban haladó sort a boltban

Mindig az a sor a leglassabb, ahol mi állunk – ismerős? Az alábbi trükkök segíthetnek megtalálni a leggyorsabbat!

Megosztva


1. Állj be azok mögé, akiknek sok dolog van a kosarában!

Sok ember kevés cuccal, vagy kevesebb, de teli kosárral? Ha a gyorsabb sort keresed, az utóbbi a nyerő! Minden új embernél időt vesz el ugyanis a köszönés, fizetés, elköszönés ceremóniája – tudjátok, amikor valaki nem találja a kártyáját, vagy még be akar váltani három kedvezményes kupont. ennél jóval gyorsabban megy a sok termék vonalkódjának lehúzása, és az egész fizetési ceremóniát csak egy embernél megcsinálni!

2. A bal oldali sorok gyorsabban haladnak

A legtöbb ember jobbkezes, így gyorsabban tudnak kipakolni, ha jobbra van tőlük a szalag. Egy klasszikus szupermarket-elrendezésben ez általában a bal oldali sort jelenti.

3. Nem mindegy, ki mit vásárol

Kikeresni a pékáruk kódját, lemérni a zöldségeket, és beolvasni valahogy a vonalkódot a mirelitekről jóval tovább tart, mint lehúzni egy üdítőt és egy csomag WC-papírt – nem mindegy tehát, mi van az előttünk sorban állók kosarában, és egy gyors pillantással megállapíthatjuk, melyik sorral járunk jobban. Kerüljük azt, ahol tele a kosár gyümölccsel és zöldséggel (az olyan helyeken, ahol a pénztárnál mérik), pékáruval és mirelittel!

4. Oda állj, ahol a sor végéről is látod a pénztárost!

Ahol a pénztárosok látják, mekkora a sor, gyorsabban dolgoznak, mint akik nem, mert stresszeli őket a sok várakozó. Úgyhogy ne válassz olyan sort, ami elkanyarodik és takarásban van! 

Persze még így is vannak olyan kiszámíthatatlan faktorok, mint a sokat beszélő vásárlók, a lassabb pénztáros, vagy bármilyen, előre nem látható elakadás, de ezekkel a trükkökkel növelheted az esélyed, hogy a gyorsabb sorba kerülj!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés