Kövess minket

Aztaa

Illegális rave hírére vonultak ki az angol rendőrök, vakcina miatt sorbanálló nyugdíjasokat találtak csak

Ez nem kicsit lett benézve.

Megosztva

Forrás: Mixmag

Azt hitték, hogy egy illegális rave-et kell szétoszlatniuk azoknak az essexi rendőröknek, akik végül egy rakás, vakcina miatt fagyoskodó nyugdíjast találtak csak.

Az angol zsaruk azután vonultak ki a délkelet-angliai megye egyik rendezvényközpontja elé, hogy lakossági bejelentést kaptak egy hatalmas buli előkészületeiről a Saxon Hall előtt, mivel láthatóan tömegével álltak az emberek a parkolóban. Ez nem is lett volna egyedi eset, hisz a pandémia miatti lezárások ellenére Angliában relatíve gyakoriak az illegális rave-ek, így aztán elég vicces helyzet alakult ki, mikor a kivonuló hatóságok csak egy csoportnyi 80 és 90 év közötti nyugdíjast találtak a hely előtt, mind a vakcinájukra várva. A rendőrökre pislogó bácsik és nénik amúgy azért torlódtak fel az egyik oltóközpontnak kinevezett hely előtt, mert a berendelt Astra-Zeneca és Pfizer vakcinák közül az utóbbi késett pár órát, és emiatt a hidegben kellett várakozniuk az embereknek. Ajándékként még pár rendőrt is kaptak a nyakukba.

A felesleges kivonulást érdekesen kommentálta az essexi rendőrség, szimplán azt hangsúlyozták, hogy milyen hamar reagáltak a bejelentésre, és hogy pillanatok alatt kiértek, az már másodlagosan, hogy halál feleslegesen. Tavaly nyáron amúgy ugyanebben a megyében 400 fős illegális partit kellett lekapcsolniuk a hatóságoknak, lehet ezért kapcsolnak azonnal, ha ilyen típusú bejelentést kapnak.

(Mixmag)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés