Kövess minket

Események

Ilyen, amikor megelevenedik a kedvenc könyvünk

Maugli kalandjait élhetjük át.

Megosztva

junglebook

Láthattuk már színdarabban, olvashattuk már könyvben, sőt, animációként is megelevenedett már a Dzsungel könyve, azonban ezek még mindig a képzeletünkre bízták az egész dzsungelt. Mostanáig! Maugli, Ká és Bagira ugyanis a filmvásznon mutatja be tehetségét a legújabb Dzsungel Könyve filmben.

Olyan sztárok adták az állatok hangját, mint Bill Murray, aki Balu, a medve hangjáért felel. Idris Elba, aki Shirkánt szinkronizálja, vagy Scarlett Johanson, aki a misztikus Ká személyében jelenik majd meg. A főszereplőt egy 10 éves fiú, bizonyos Neel Sethi, aki eddig csak egy 2013-as animációban „szerepelt”.

A rendezést nem akárki vállalta magára. Jon Favreau, aki színészként is feltűnik többek között a Séf című filmben, olyan műveket tudhat magáénak, mint a Vasember sorozat vagy a Zathura, az űrfogócska. Favreau természetesen az Instagramján mindent dokumentál, így akik szeretnének kicsit bekukkantani a kulisszák mögé, mindenképpen kezdjél el követni.

A filmet 2016 áprilisában mutatják majd be, és a folytatása egy évvel később várható. A trailer már kijött, és mi nagyon várjuk!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés