Kövess minket

Lelki morzsák

Ilyen érzés a világ legdurvább hallucinogénjén lenni

Negyedóra alatt beutazod a világot, majd egy újabbat, majd egy újabbat.

Megosztva

[gif]https://68.media.tumblr.com/7cf1c1b2187011e771b12fa66ea762dd/tumblr_ohzzi0Ixj21vwnsr7o1_1280.gif[/gif]
A Drugslab egy holland Youtube csatorna, ahol hétről hétre különböző drogokat próbálnak ki a műsorvezetők. Nellie, Bastiaan és Rens már végigmentek az olyan ismert drogokon, mint az alkohol, fű, speed vagy éppen az ecstasy, de a videósorozatban foglalkoznak a kevésbé elterjedtebb szerekkel is, mint például a GHB.

A videók alapvetően Hollandia és más országok fiataljainak szólnak, felvilágosító jelleggel, így aztán a pozitív és a negatív hatások is górcső alá kerülnek. Sokakban felmerülhet, hogy ez miként lehet legális, hát úgy, hogy a műsort az egyik holland közszolgálati adó, a BNN készíti kifejezetten netes tartalomként. A tesztelendő drogokat kommentben kérhetik a nézők, és általában innen is választják ki a következő rész „főszereplőjét”. Miután az ismertebbeken elég hamar végigmentek, észrevehető volt, hogy az emberek két dolgot akarnak csak igazán látni. Heroint és DMT-t. Egy interjúban kifejtették a készítők, hogy soha nem fogják kipróbálni a heroint, szóval ezt ne is kérje senki, de a második anyagot, ami egyben a világ legerősebb hallucinogénje, most végre tényleg beadták. 

Forrás: Youtube

A DMT több helyen is megtalálható a természetben. Állatok, növények, sőt még az emberi test is ki tudja termelni, utóbbiból halálunkkor gyülemlik fel csak igazán, ezért is ismerik a DMT-t halálközeli élménnyel járó drognak, ha az adagolás eléri a megfelelő szintet. Negatív hatásai közt van a megemelkedett vérnyomás, de émelygést is okozhat, és aki parás típus, annak az első ilyen élménye valószínűleg nem lesz kellemes. A szó szerinti utazás nem tart tovább negyedóránál, de a videóban tesztelő Nellie, több mint fél órának érezte az alig 10 perces trippet. Állítása szerint melegség töltötte el, színes formákat látott, majd különböző világokon át utazott, amiből azért lejön, hogy nehéz szavakba önteni egy ennyire erős drogot, de a holland lány a végén csak megpróbálja lerajzolni a színesen macskás lélekhullámvasutat. A videóban amúgy az is elhangzik, hogy megfelelő adagolás után egyfajta nirvánába kerül az ember, azaz eggyé válik a körülötte lévő világgal, pontosabban a világgal, melyben éppen trippel. Ez persze papíron akár érdekesen is hangozhat, de fontos kiemelni, hogy ez a kontroll teljes elvesztésével jár, ami mint korábban említettük félelmetes vagy spirituális élmény is lehet, ez emberfüggő.

Az N,N-dimetil-triptamin Magyarországon kábítószernek számít, így birtoklása, fogyasztása, átadása bűncselekménynek minősül, de nyugi a videót attól még megnézheted.

[vembed youtube=”HPHNakev2ss” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés