Kövess minket

Stílus

Íme, a világ legbizarrabb kiegészítője, a PUNCISÁL

Egy elegáns darab a téli szezonra.

Megosztva

Forrás: Fendi

Számos nagyon idióta termékről és kifutókon megjelenő szettről számoltunk már be nektek, és azzal sem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy a divatvilág napjainkban nem épp emberi szinteken jár.

A meghökkentés és figyelemfelkeltés ügyes és ízléses keretek közt nagyot tud ütni, és valóban óriási közérdeklődést generál, ugyanakkor vannak szituk, amikor ennek pont az ellenkezője érvényesül…és akkor bizony elég gáz dolgok tudnak születni.

Tényleg itt tart a high fashion?

Sok-sok tényező befolyásolhatja egy felbukkanó darab megítélését. A márkák sosem tudhatják, hogy a fogyasztók éppen mennyire sértődékenyen reagálnak egy-egy divathúzásukra, így a rizikófaktor nem egyszer meglehetősen magas. A gyakran túlérzékeny társadalom reakciói olykor szánalmas és felesleges toporzékolásba csapnak át: vegyük csak a Nike körül kialakult augusztusi hisztériát, vagy hogy egy kicsit más szegmenst is érintsek, Serena Williams szeptemberi karikatúráját.

Persze nem egyszer történik meg az is, hogy a brandek annyira hülyék, hogy ilyen és ehhez hasonló ordas bakikat vétenek, vagy csak egyszerűen annyira pofátlanok, hogy tudatosan trollkodnak ocsmányul kretén kiegészítőkkel –  a Fendi csapata pont az utóbbit követte el a minap, a világháló népe – köztük a The Guardian szerkesztői és a Twitter felhasználói – pedig bőszen keresi a válaszokat, hogy erre mégis mi szükség volt. 

Forrás: Farfetch

A nagymúltú olasz márka nemrég dobta piacra “A szőrme érintése” név alatt futó sáljait az idei női kollekció részeként különböző mintás verziókban, plusz kék, piros, fekete és punci halvány rózsaszín színekben. A selyemből és gyapjúból készült, fanszőrzettel róka szőrmével díszített divatcikk aztán hamar kiverte a biztosítékot, mondanom sem kell, miért.

Hiába volt korábban már vaginaszerű nyakláncunk és dresszünk, ez simán aláz minden eddigi burkolt, pajzán próbálkozást, a képet megfordítva pedig csak még erősebb a látvány: 

Forrás: Twitter

A női nemiszervet precízen és lezseren mintázó, azóta “vulva sál”-nak (vulva: szeméremtest, a külső női nemi szerveket (csikló, kisajkak, nagyajkak stb.) magába foglaló terület – a szerk.) gúnyolt valami 990 dollárért (cirka 275 ezer forint) bukkant fel a cég webshopján, és ahogy kell, szinte azon nyomban elkelt ott, és a Farfetchen is.

A vicc (?) tehát úgy-ahogy bevált, nekem már csak annyi a vágyam, hogy valakin egyszer megpillanthassam ezt a csodát. Noha a vásárlókat már soha nem fogom megérteni, legalább tisztában leszek vele, hogy miért látok a hűvös decemberi napokon olyan embereket, akik úgy néznek ki, mintha épp ebben a pillanatban bújtak volna ki az anyukájukból.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés