Kövess minket

Aztaa

Íme a zenész, aki még Snoop Dogg-nál is több füvet szív

Előre szólunk, meg fogtok lepődni.

Megosztva

Forrás:

A hiphop szcénában semmi különös nincs abban, ha valaki füvet szív. Vagy netán hasist. Vagy esetleg mindkettőt. Sőt, valahol ennek a (szub)kultúrának a sajátja az égő blázok és kivörösödött szemek látványa. A műfaj – mármint a tépés – nagyjai között mindenképpen meg kell említenünk B-Real, illetve Wiz Khalifa nevét, bár mégis akad valaki a köztudatban, aki csak, mint a legnagyobb függöny szerepel. Természetesen Snoop Dogg-ról van szó. Mindenki kedvenc szmókere – kis túlzással – egy egész karriert épített fel a füvezésre, ám még őt is képes valaki teljesen kipattintani, ha közös füstölésről van szó.

Ez a valaki pedig nem más, mint a 84 éves énekes-zeneszerző, Willie Nelson. Ha netán ismeretlen lenne a név, gondoljatok a szinte az egész Föld bolygó által ismert, Always On My Mind című dalra, na abból ő csinált Grammy-díjas feldolgozást.

[vembed youtube=”R7f189Z0v0Y” ]„Willie Nelson az egyetlen ember, aki még engem is képes totál betépetni” – árulta el eddig féltve őrzött titkát Snoop tegnap Jimmy Kimmelnek, majd így folytatta:

„Miután vele szívtam, kénytelen voltam időt kérni. Sosem történt velem ilyen korábban, de nem tudtam lépést tartani Willie-vel.”

Ezen tények ismeretében már csak azt sajnálhatjuk, hogy ez a két jómadár sosem zenélt együtt. Tuti lazaság lett volna. Zenéltek is együtt, a „My medicine” című dalon, ami természetesen a fűről szól:

[vembed youtube=”fWCa3GvbNUE” ]Végezetül pedig következzen a műsor egy rövidke részlete. Ennek a végén beszél Snoop a Willie-vel való pöfékelésről.

[vembed youtube=”jcVTImeEGqs” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés