Kövess minket

Hiphop

Íme Lil Yachty karácsonyi ajándéklistája 2011-ből!

A 14 éves „csónakos”, aranyból készült grillezőt és Kim Kardashian szexkazettát (is) kért a Jézuskástól.

Megosztva

Helyesebben, „THAT NIGGA SANTA”-hoz intézte levélét (ezt most nem fordítanánk le inkább)  5 évvel ezelőtt az ifjonc Lil Yachty, na nem mintha most oly’ vén lenne. A 19 éves emszí idén robbant be a hiphop élmezőnyébe, de már korábban is ismerte őt az internet népe, leginkább a különböző (vicces vagy kevésbé vicces) twitter bejegyzései miatt.

Az atlantai rapper karácsonyi listája viszonylag hosszúra sikerült, ebből csak arra tudunk következtetni, hogy nagyon jó gyermek lehetett akkoriban.

Úgy tűnik leginkább egy aranyból készült grillezőre vágyott, hiszen ezt jelölte meg első helyen. Nyilván az egészséges táplálkozás jegyében tette ezt. De nagyon szeretett volna egy tv-t, három világosbőrű (!) csajszit (színskálát sajnos nem mellékelt), egy iPhone-t, továbbá egy Louis Vuitton övet, természetesen ezt is aranyból. A levélből úgy tűnik, ezt már az előző évben is kérte Yachty, de akkor nem hallgatták meg a kérését odafent, így hát megpróbálta újra, némiképp talán erőszakosabban. A kitartása mindenesetre dicséretes.

Ja, és a Kim Kardashian szexkazettát, illetve a prémium előfizetést a Pornhub felnőttfilmes csatornára semmiképp se feledjük el.

Ő sem tette!

Persze, csupán az önismeret miatt. Ami szintén nagyon fontos dolog. Pláne 14 évesen.

[twitter]https://twitter.com/lilyachty/status/142063539874566146[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés