Kövess minket

Pop

Ingyen adja Rihanna!

Rihanna pár nappal ezelőtt beharangozta új albumát, melyre nem is kellett sokáig várni. A nyolcadik lemez, mely az Anti címet kapta, éjszaka került fel a Tidalra. A lemez 13 zseniális szerzeményt tartalmaz, azonnal mutatjuk, hogy miket is!

Megosztva


De előtte egy kis infó a lemezről… A barbadosi énekesnő a felvételeket olyan előadók közreműködésével készítette, mint például a The Weeknd, Timbaland, The-Dream, Travis Scott, DJ Mustard, Hit-Boy, PARTYNEXTDOOR vagy Boi-1da. A lemez kibővített deluxe változata (16 szám) január 29-én lesz elérhető, de addig is az alapcsomag már hallgatható. Sajnos, ha nem vagy előfizető, akkor továbbra is csak 30 másodpercig élvezheted a barbadosi üdvöske melódiáját.

Az énekesnő egészen egy napig lehetővé teszi/tette azt is, hogy a lemez digitális másolatát letölthessük. A Tidalra kattintva e-mail címünk és nevünk megadásával pillanatok alatt elmerülhetünk az új dallamokban. Igen, ez nem csalás és nem ámítás, mi is leteszteltük a dolgot, prímán működik. A új dalok MP3-ban és FLAC-ban elérhetők, amelynek nagyon örülünk. És, ha csak egy napra is, de örülünk ennek az apró figyelmességnek és köszönjük Rihanna!

Az Anti album tracklistje:

1. Consideration (feat. SZA)
2. James Joint
3. Kiss it Better
4. Work (feat. Drake)
5. Desperado
6. Woo (feat. Travi$ Scott)
7. Needed Me
8. Yeah, I Said It
9. Same Ol’ Mistakes
10. Never Ending
11. Love On the Brain
12. Higher
13. Close to You

A deluxe változat bónuszai:

14. Good Night Gotham
15. Pose
16. Sex With Me

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés