Kövess minket

Bulvár

Inkább perkál TY Dolla Sign és YG a csúnyán elvert ausztrál focistának, mintsem bíróságra menjenek

Mindenki vigyázzon magára jövőre a Balaton Sound VIP helyiségeiben.

Megosztva

Forrás:

Két évvel ezelőtt, 2015-ben csúnya verekedésbe keveredett Ty Dolla Sign és YG egy szórakozóhely VIP termében. Na nem egymást ütötte a két rapper, hanem közös erővel hagytak helyben egy profi labdarúgót, Nelly Yoa-t, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy abba kellett hagynia a játékot. Az ausztrál sportoló később beperelte őket, mondván, a verés miatt esett el egy zsíros szerződéstől az első osztályú Melbourne City Football Clubbal, továbbá nem csak testileg, hanem lelkileg is rettenetesen megviselték az események.

Csupán annyi bűne volt Yoa-nak, hogy ugyanabban a helyiségben akart partizni, ahol Ty Dolla és YG is. Szemtanúk elmondása szerint a két emszí és népes sleppjük nem sokkal megérkezésük után vegzálni kezdte a klub vendégeit, akik közül a legtöbben jónak látták lekoccolni onnan. A focista viszont ellenállt, ezért aztán szó szerint agyba-főbe verték.

A TMZ úgy tudja, hogy sem Ty Dolla, sem YG nem szeretne bíróságra járkálni a balhé miatt, így inkább peren kívül megegyeztek Yoa ügyvédjeivel, és szép summát fizetnek neki kárpótlásként.

Pontosan nem tudni, de százezres összegről lehet szó, dollárban.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés