Kövess minket

Stílus

Intelligens szőkék a showbizniszben

A szőkékről nagyon sok sztereotípiánk van, melyek közül a legelterjedtebb az, hogy buták. A fantasztikus szőke nős poéngyárosokat el kell, hogy szomorítsuk, mert a hajszín és az IQ nincs összefüggésben egymással. De ha nem hisztek nekünk, akkor a hírességek IQ-hányadosa álljon itt bizonyítékul.

Megosztva

 

negyszoke

Madonna IQ 140:

A popkirálynő a zeneipar csúcsán áll, nem csupán zenei és táncos tehetséggel lett megáldva, hanem bravúros üzleti érzékkel is rendelkezik. Tehát a szőkeség nemcsak magát tudja forgatni, hanem a pénzügyeit is ügyesen menedzseli.

Sharon Stone IQ 154:

A kortalan színésznő, Sharon Stone egyértelműen cáfolja a szőkékkel kapcsolatos sztereotípiákat. Sharon a 154-es IQ-jával a legintelligensebb hírességek közé sorolható. Nála találkozik a szépség, a tehetség, a karizma és az intelligencia. Vajon van valami hibája?

Shakira IQ 140:

A felsorolásból nem maradhat ki Shakira sem, aki a hírességek közül nyelvtudásával emelkedik ki. Kiválóan beszél spanyolul, olaszul, portugálul és arabul is.

Nicole Kidman IQ 132:

Tom Cruise ex-felesége sem panaszkodhat. Nicole Kidmanről kevesen tudják azt, hogy apja klinikai pszichológusként dolgozott. A színésznő egyértelműen szerencsés géneket örökölt.

Lisa Kudrow IQ 154:

A Jóbarátok című sorozat kedvenc szőkésegének sem kell észért a piacra menni. Tanulmányait a Vassar Universityn végezte, ahol biológiát hallgatott. Még mielőtt színész karrierbe kezdett, nyolc évig gyógyszerészettel foglalkozott.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés