Kövess minket

Hiphop

Interjút adott Pop Smoke egyik gyilkosa, azt állítja nem sajnálja, ami történt

Megosztva

Sokak által vitatott interjút készített a No Jumper podcast Pop Smoke egyik gyilkosával, Blockstarral. A beszélgetés visszatetszést váltott ki az interneten az érzéketlensége és amiatt, hogy egyáltalán platformot adtak a férfinak. Mint ismeretes, a hatóságok négy embert vádoltak meg a rapper 2020-as meggyilkolásával, akik közül hárman (köztük Blockstar) kiskorúak voltak a bűncselekmény elkövetésekor. Míg ők fiatalkorúak börtönébe kerültek, amit Blockstar néhány év alatt letöltött, és nemrég szabadult, Corey Walker az egyetlen felnőtt vádlott továbbra is várja a tárgyalása kezdetét.

Blackstar nem tűnt túl józannak az interjú során, melyben többek közt azt állította, hogy a Pop Hollywood Hills-i villájában elkövetett rablás nem volt megrendezett, és nem tervezték, hogy végzetesre fordul, nem gondolták, hogy bárki is otthon lesz. Azt nem volt hajlandó tisztázni, hogy melyik vádlott volt a lövöldöző.

Nem sajnálok semmit” – fejezte ki Blockstar Pop Smoke halálával kapcsolatban. „Nem lett volna szabad megtörténnie, de nem sajnálom. Ha visszamehetnék, visszamennék. De nem sajnálom. N***ák halnak meg minden nap. Pop Smoke is erről rappelt. Mindenféle szarság, szóval nem sajnálom. Részvétemet küldöm a családnak. Bárcsak soha ne történt volna meg. De… nem bánok semmit.

Bármit is tettél, okkal tetted, és állj ki mellette. Ez egy rablás volt. Senki sem küldött minket. Senki nem csinált semmit. Ez mind hamis információ. Senkinek sem volt szándékában bántani senkit. Senki… Mi csak gyerekek voltunk, gyerekek a gettóból. Nem volt szándékos.”

Az interjú során az is feljött, hogy talán a 3 év, amit a fiatalkorúak börtönében lehúzott, nem volt teljesen arányos a bűncselekménnyel, amit elkövetett. Meglepő módon ezzel Blockstar is egyetértett.

Igaz, túl könnyen megúsztam” – mondta Blockstar. „De igen, így van ez Kaliforniában. Nem tudom megmondani, hogy mit kellett volna velem tenni. De őszintén szólva, nem kívánom ezt a sz**t senkinek. A börtön nem az a hely, ahol egy embernek lennie kellene. Maga a pokol. Nem kell félni tőle, de nem is akarsz ott ülni évekig, hónapokig.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés