Kövess minket

Stílus

InterYou: Horváth Dórával, a H. R. V. T. megálmodójával!

Nagyon örültem, amikor Dóra elfogadta a felkérést az interjúra. Valamit igazán tud ez a lány, hiszen minden korosztály imádja ezeket a csodálatos színekben pompázó ruhadarabokat. Ez talán azért van, mert nem csak gyönyörűek, hanem rendkívül kényelmesek is. Tökéletes megjelenést kölcsönöznek egy estélyen, azonban a hétköznapokra egyaránt megfelelnek. Az érdekesség, hogy egy méretben készülnek, tehát mindenki kedvére válogathat!

Megosztva

De kérdezzük is meg, magát a tervezőt, hogyan jutott el idáig, mi inspirálja őt és mi a véleménye a mai divatról.

Szia Dóra! Örülök, hogy elfogadtad a megkeresésünket. Vágjunk is bele! Mindig divattervező akartál lenni?

Egészen kislány korom óta imádtam ruhákkal babrálni, de sohasem fogalmazódott meg bennem az, hogy beskatulyázzam magam és azt mondjam, hogy „márpedig én divattervező szeretnék lenni!” . Mindig is nyitott voltam mindenre, végül úgy döntöttem, hogy közgazdaságot szeretnék tanulni, el is végeztem az egyetemet, de a tanulmányim alatt sok helyen dolgoztam, ami végül is ahhoz vezetett, hogy ma H. R.V.T –t csinálhatom. Imádom a munkám és hálás vagyok hogy azt csinálhatom, amitől boldog vagyok!   

Kampány1 copy                                                                             

Van példaképed? Ha igen, ki és miért?

Igazából nincsen, nyilván vannak brandek és tervezők, akiket szeretek, de nem role model szerepet töltenek be az életemben. Van egy nagyon kedves barátom és ő egy coach szerepet tölt be az életemben, számomra az ő szemléletmódja hat rám inspirativan.

Divattervezőként milyennek látod a hazai divatvilágot?

Igazából kicsit egyhangúnak találom, azt vettem észre, hogy a magyar piacon mindenki ugyan azt a lovat akarja megülni. Remélem, ahogy az idő telik egyre színesebb lesz a paletta.

Mit gonolsz egy magyar tervezőnek mennyire kell követnie a nemzetközi irányvonalat?

Azt gondolom, hogy mindenkinek a saját vonalát kell követni! Amíg az ember azt csinálja, ami igazán jön belülről, csak akkor lehet valaki hiteles, éppen ezért akármilyen klisének is hangzik mindenkinek a saját egyéniséget és irányvonalát kell követnie.

Hogyan jellemeznéd a saját stílusodat?

Egyszerű, elegáns, vagány. Könnyen kombinálható darabokat szeretek, amik lehetnek akár egy fogadáson decens darabok, de egy bakanccsal kényelmes hétköznapi viselet.

Melyik a kedvenc ruhadarabod, amit terveztél?

Nincsen olyan, mindegyik közel áll a szívemhez.

kampány5

Mit szeretnél elérni a jövőben?

Igazából azt szeretném, ha minél több vendégem lelné örömét a ruhákban, és érezne rá arra, hogy nem kell vagyonokat elkölteni arra, hogy szép egyedi és ízléses ruhákat tudjanak magukénak. Remélem, egyre több vendégemnek lesznek kedvenc és alapdarabjai a H.R.V.T. ruhák.
Boldog lennék ha más országokban is kaphatóak lennének a termékeim…. és hosszú távon pedig szeretném elérni hogy egy nagyon szerethető márka legyünk ami garantálja a magas minőséget.

Budapesten a Hajós utcában nyílt meg, nem rég az üzleted. Ez gondolom nagyon sok dologgal jár. Felforgatta az életed? Jut azért még idő a tervezésre is? 🙂

Persze 🙂 Mindenkinek annyi dolog fér bele az életébe amennyit szeretne. Szerintem csodálatos hogy nap mint nap ezzel foglalkozhatok és éppen ezért én ezt nagyon pozitívan élem meg.

Volt valami különleges, érdekes sztorid vásárlóval?

Hát nagyon sok kedves történetem van… Sok-sok imádnivaló embert ismertem meg, van olyan barátságom, amit a H.R.V.T. -nek köszönhetek. De olyan is volt, hogy valaki az én ruhámban ment férjhez, vagy kérték meg a kezétJ ezek nagyon boldoggá tesznek.

Köszönöm, hogy megtiszteltél a válaszaiddal minket!

További infó a H.R.V.T-ről (és persze szebbnél szebb rucik!!):

https://www.facebook.com/hrvtclothing

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés