Kövess minket

Hiphop

InterYou: Rambo

Múlt héten olvashattatok egy elég sajátos kis interjút Ketiozzal, most a Jam Balaya másik tagját, Rambot faggattam egy kicsit!

Megosztva

Rambo

A Jam Balayából rólad kevesebbet hallani, mint Ketiozról, miért, nem szereted a nyilvánosságot, a közszereplést, szégyenlős vagy?

A nyilvánosság és a közszereplés egyszerűen nem érdekel, kialakítottam a saját kis világomat, amiben élem mindennapjaim, így érzem jól magam. Szerepelni kell, hisz ezt hozza magával a tevékenységünk, de őszintén megmondom sokkal nagyobb élmény számomra befejezni egy számot, meghallgatni és örülni annak, hogy ismét alkothattunk valamit. Nyilván jól esik az elismerés és a szeretet, amit kapok a fellépéseken, rengeteg érdekes és értékes embert ismerhettem meg aminek szintén örülök de ha nem mennék sehova sem akkor is jól érezném magam és csinálnám a dolgom.

Tervezed, hogy megjelentetsz egy szóló albumot vagy maradsz csapatban?

Mindenképp szeretnék! De még rengeteget kell tanulnom, fejlődnöm és érnem hozzá.

Úgy tudom, hogy régen katona voltál. Mesélj kicsit erről.

Nem tudom elképzelni, hogy aki nem volt az annak milyen képe lehet a hadseregről. Egy hozzá értő emberrel a végtelenségig tudnék erről beszélgetni, de jelen esetben nem érzem szükségét! Három évig szolgáltam, sokat láttam sok felejthetetlen élményben volt részem és rengeteget tanultam a kiképzőimtől. Örökké büszke leszek rájuk és minden volt szakasz, üteg társamra és a volt parancsnokaimra. Megtiszteltetés volt velük szolgálni. Szeretnék még annyit hozzá fűzni, hogy a fegyver rossz dolog, avatatlan kezekben rendkívül veszélyes és kerülje aki teheti!!

rambo2

Innen ered a Rambo név is?

Természetesen a névnek semmi köze ehhez! 😀

Mostanában mindenki házasodik és gyereket szül. Szülni gondolom, hogy nem fogsz, de sok nőt érdekel, független vagy e?

Nem! Évek óta kapcsolatban élek most már együtt is élek a barátnőmmel minden szép és jó! Ha rajtam múlik ez így is marad! 😀

Óriási állat barát vagy, ezt bizton tudom, ami sok emberből óriási szimpátiát vált ki, belőlem is. Neked is van otthon kis állatod?

Valóban így van, sokszor jobban is szeretem az állatokat, mint az embereket és jobban is érzem magam közöttük. Pontosan ezért jelenleg nem is tartok, mert nem tudnék annyi időt, figyelmet és gondoskodást fordítani rájuk, mint amennyit megérdemelnének. Tisztelek és szeretek minden állatot mellettük csak vendégnek érzem magam ezen a bolygón!

Van esetleg olyan dolog, amit másképp csinálnál az életedben vagy elégedett vagy mindennel?

Szerintem, ha vissza mehetnék tizenöt évet és valami más utat választanék, abban is lenne ugyan úgy rossz és jó is, mire újra el érném jelenlegi korom. Persze tudnám sorolni a gondjaim, tudnék panaszkodni, de ki nem?! Szerintem az a lényeg, hogy amit kapunk az élettől hogyan vagyunk képesek be fogadni és fel dolgozni! Jól érzem magam a jelenlegi helyzetemben, persze örülnék a többnek, de ugyan akkor tudom, lehetne rosszabb is.

Dolgoztok / dolgozol most valami új cuccon, vagy lazítassz a nyár végén?

Folyamatosan dolgozunk valamin, de ezek apró mozzanatokból állnak össze. Tervek vannak, amiket meg fogok, fogunk valósítani de ennek nincs rendszere. Majd ahogy a kedvünk és időnk hozza.

Köszönöm szépen a válaszokat Rambonak, a Jambához hűen „Egy élmény volt!”

Örülünk, hogy egy kicsit Rólad is többet megtudhattunk!!

Én köszönöm a lehetőséget! 🙂

A Jam Balayáról minden infó, és ingyen letölthető zene a www.viccbeatz.com oldalon!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük