Kövess minket

Stílus

Intim képekkel robbantotta fel az internetet egy ausztrál pár!

Egy ausztrál művészpár olyan intim képeket tölt fel az Instagramra, amelyek nemcsak a szexről szólnak, hanem attól jóval többről. A művészetről.

Megosztva

A túlfűtött erotika a művészetben újra és újra visszaköszön. Ezt az állítást támasztja alá egy ausztrál pár, Byron Bay Mitch Gobel és Sally Mustang, Instagram profilja. A szerelmespár nem mindennapi módon fejezi ki a szerelmet. Szerintük a szerelem egy olyan dolog, amit ünnepelni kell, és azt is hozzátették, hogy a szexet művészetnek tartják. Igen, a fényképek között akadnak bőven olyanok is, amelyeket az átlagember inkább megtartja magának. Egyik erotikusabb fotón a meztelen Sally-n csak egy csipkés combfix van. És azt is ki lehet szúrni, hogy a hölgy kezei meg vannak kötözve, miközben párja, Mitch, büszkén pózol mellette. „A szeretkezés egy olyan dolog, amit ünnepelni kell, nem tiltani.” – Mitch azt is hozzáfűzte, hogy sok idő kellett ahhoz, hogy megossza követőivel, hogy zárt ajtók mögött, miket csinálnak párjával. Továbbá őszintén beszélt arról is, hogy a szexben nincs semmi rossz és mocskos, az embereknek sokkal többre kellene értékelniük. Sally szerint sokat segít a többi embernek, ha valaki tabuk nélkül beszél a szexualitásról. Ennek következtében ő is részletesen ír arról, hogy élik meg párjával a testiséget.

Barátnője elmondta, hogy neki sem okoz gondot beszélni a szexről, sőt arra is kitért, hogy az intim jóga dobta fel igazán a szexet.

[instagram]BBeocMBqw2R[/instagram]
[instagram]BBHdW9zqw0o[/instagram]
[instagram]9LEr2Fqw4y[/instagram]
[instagram]5ZLUjiqww-[/instagram]
[instagram]6uKd7IKw6R[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés