Kövess minket

Események

Irány a WELLHELLO!

Szeptember 10-én ismét elfoglalja a WELLHELLO a Budapest Park Nagyszínpadát.

Megosztva

WellHello

„Hány kép fér még bele a nyárba?” Ha erre a kérdésre nem is kapjuk meg a helyes választ a Fluor és Diaz által alapított formáció koncertjén, de abban biztosak lehetünk, hogy a srácok garantálják a jó hangulatot.

A WELLHELLO alakulásáról Fluor egy interjúban a következő módon nyilatkozott: „… Wellhello csak úgy alakult. Nem az volt, hogy azt mondtuk Diazzal, hogy csináljunk egy csapatot, hanem írtunk együtt dalokat, amiket sokat játszottak a rádiók, és szerettek az emberek. Azt tudtuk, hogy Fluor-Diazként nem csinálnánk, mert akkor a korábbi számainkat is kérnék a koncerteken, mint például a Mizu-t, ami egyáltalán nem is szerepel most a show-ban. Az új névvel azt akartuk jelezni, hogy ez nem lesz, ezt ne is várják.”

[vembed youtube=”gDAQ5hUUzRo” ]

Fluor azt is hozzátette, hogy egy balatoni iszogatásnál született meg az alapötlet. A tehetségek a nyolcvanas évekhez, valamint a throwback elektróhoz akartak visszatérni. A kis alkotótáboruk olyan jól sikerült, hogy az elnöki formáció fénysebességgel vette be a zenei élet középpontját bő félév alatt. A rádiók a slágereiket szinte már az első pillanattól fogva magas fordulatszámon pörgetik. Elnöki ügy EP-jükkel pedig történelmet írtak, hiszen az első olyan magyar album, amely a MAHASZ listán szerepelt (több hétig a top 10-ben) úgy, hogy fizikai formátumban nem jelent meg a kiadvány. Mindemellett az Elnöki Tourral járják az országot, minden állomáson teltházas koncerteket adva. A tehetségüket igazolja, hogy 2015-ben a Rakpart és az apuveddmeg című slágerükkel „Az év hazai modern pop-rock albuma vagy hangfelvétele” kategóriában Fonogram-díjat vehettek át.

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés