Kövess minket

Stílus

Irigy ribancok szevasztok lefogyok – a legőszintébb fogyasztó csomag

Megint mibe botlottunk?

Megosztva

Minden köntörfalazás nélkül nevezték el a LifeTilt által kínált fogyasztócsomagokat, melyeket pont azoknak szánnak, akik bármiféle #fitnessmotivation és magamutogatás nélkül akarják elérni a kívánt alakot. Az őszinte címadás azért is lett szimpatikus nekünk, mert a hamis célkitűzéseket egy teljesen reális elképzeléssel figurázza ki.

Forrás:


Az „Irigy ribancok szevasztok. LEFOGYOK” csomag leírásában például ezt találjuk:

A legfantasztikusabb csomag. A fogyasztó csomag, melynek segítségével jobb nő lehetsz mint azok a kolleganőid, „barátnőid” vagy bármilyen másik nő, aki neked baromira ellenszenves, és most megmutathtaod a ribancnak, hogy te mennyivel jobb nő vagy nála.

Aki ezt a csomagot rendeli egy ruhát és egy cipőt nyerhet januárban. RUHÁT csupa nagy betűvel, és cipőt, a legnőiesebb betükkel írva. Elegeáns, nőies, baszottul drága, minőségi szettet, amiben végigvonulva minden nőben tudatosítani fogja. Igen azt, amit minden nő tudatosítani akar a másikban.

A LEFOGYOK csomagokban a LifeTILT 3 legerősebb zsírégetője található meg, és egy ajándék tejsavó fehérje, ami a készlet erejéig egy Nutellás fehérje lesz.

De ott van még: a Felbaszom az anyósom, Rohadjon meg az exem, Szarok én mindenkire magam miatt csomag is, ahol hasonló leírásokat olvashatunk a termékekről.

Tegyük a szívünkre a kezünket…Ha jobban belegondolunk, a többségnek tényleg ez lehet a valódi szándéka a hirtelen alakformálással.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés