Kövess minket

Aztaa

Ismerd meg a magyar srácot, aki Lil Xan összes arctetoválását magára varratta

Megosztva

Forrás:

A rajongásnak különböző szintjei vannak. Egyesek kívülről fújják kedvenc zenészük dalait, mások öltözködésben is próbálják követni a favoritjukat. Egy 24 éves budapesti Lil Xan rajongó viszont ennyivel közel sem érte be, helyette inkább Xan összes arctetoválását magára varratta. Igen, ebben benne van a rapper édesanyját jelképező „Candy” tetkó, a konstans fáradtságára utaló „ZZZ”, a „LOVER”, a „SOLDIER”, az XXXTentacion emlékére varratott orr pontok, a halántéknál lévő fordított kereszt, az egyik szeme fölött található „YOU”, és legújabban a drámain nagy könnyek a szem alatt. A megafan a Lil Xan rajongótábor elhivatottságának ékes példája, tetkóiról a rapper is posztolt Instagramra.

Feri amúgy szabadidejében zenél is, és igen, a számai eléggé hasonlítanak a „Betrayed” című dallal feltörő Lil Xan megjelenéseire. Megkerestük a gigarajongót, hogy elmesélhesse, miért döntött úgy, hogy élő Lil Xan hasonmás lesz, és milyen további tetkókat tervez még.

OFF Média: Kezdjük a legfontosabbal, szereted a csípős Cheetost?

Feri: Nagyon szeretem a Cheetost, de viszont annál is jobban szeretem a Skittles-t.

Mióta vagy Lil Xan rajongó, mi fogott meg benne?

Diego rajongó körülbelül azóta vagyok, amikor még csak 2 ezer követője volt Instagramon. Instán találtam rá, és utána kutakodtam Soundcloudon, ahol megtaláltam a zenéit. A legjobban a Redrum fogott meg, utána pedig jött a többi száma is, a Xanarchy, Moonlight, No Love, ezek körülbelül mintha rólam lettek volna írva.

[vembed youtube=”mYlfihjuRac” ]Mikor döntötted el, hogy felvarratod Xan tetkóit az arcodra?

Körülbelül tavaly döntöttem el, hogy felvarratom magamra a tetoválásait, a Xanarchy nem csak egy szekta, hanem egy életérzés is, és Diego számai sok embernek segítenek.

Környezeted mit szólt a tetkókhoz? Nem zavarta őket?

Környezetem nem szólt semmit. Mamám sem, mivel ő nevelt becsülettel, ezért semmit nem szóltak érte! Ők így szeretnek és elfogadnak, ahogy vagyok! Igen, vannak utálóim, de őket nem szoktam figyelembe venni!

Van Soundcloudod is High Xanxiety néven, ahova remixeket és saját zenéket töltesz fel, mesélnél ezekről?

Soundcloudra nem csak remixet csinálok, hanem vannak saját dalaim is, régen Youtube-ra raktam fel őket, de most már csak Soundcloud. Egyetlen egy mixem van, az a Color Blind , de gondolkodok rajta, hogy csinálok még számokat.

Ha lesznek Diegónak további tetoválásai, azt is felvarratod, vagy itt megállsz?

Következő tetoválásom megint csak Diegóhoz fog kapcsolódni, szeretném az ő arcképet magamra varratni, és ha fellép Magyarországon, egy közös képet is szeretnék, hogy megköszönjem neki hogy felhúzott a mélyből! Van még amúgy pár tetoválás tervben, csak nem arcra!

[instagram]BwC-DtiACIn[/instagram]

Xannel kapcsolatos megosztóbb hírek es kritikák mennyire érintenek téged? Nemrég például megvádolták azzal, hogy bekamuzta a barátnőjével, hogy gyerekük lesz, majd azt hazudták, hogy a lány elvetélt.

Tudtam, hogy Diego nem hazudott arról, hogy Annie nem terhes. Szoktam vele beszélni, hangüzenetet is küldött párszor, mikor kórházba került. Nem értettem, hogy miért, de drukkoltam, hogy semmi baja ne legyen.

Lil Xan (úgy ahogy) megváltoztatta a művésznevét, mert nem akarta, hogy úgy tűnjön reklámozza a Xanax nevű durván addiktív nyugtató használatát a rajongói körében. Te próbáltad valaha a Xanaxot?

Igen, próbáltam sajnos a Xanaxot, amit egy életre megbántam!

[instagram]BttY_LfA7lM[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük