Kövess minket

Aztaa

Ismerd meg a pit bullt, akinek le nem fagy az arcáról a mosoly, mióta örökbefogadták

Még ha nem is rajongsz a fajtáért, Brinks láttán tuti megenyhülsz.

Megosztva


Mindenki hallott már sztorikat brutális, vérengző pit bull kutyákról. Elég, akár a Mónika Show egyik legemlékezetesebb részére gondolni… 

Pedig, a kutya olyan, amilyennek neveled, tehát valóban a gazda felelőssége, hogy milyen vérmérsékletűvé válik a kedvence. 

Következzen most Brinks története, aki a Brooklyn-ban kószált már jó ideje. Értsd: valaki elegánsan kitette az utcára, azóta pedig kóbor kutyaként teltek a mindennapjai. Míg egy nap találkozott egy emberrel, és annak a kutyájával. A kétlábút Jon-nak, a négylábút pedig Demo-nak hívják. A véletlen találkozás, úgy összehozta a hármójukat, hogy aztán Briks csatlakozott hozzájuk, és azóta elválaszthatatlanokká váltak. Jon hazavitte a kutyust és hosszasan kutatott a gazdái után, ám nem járt sikerrel, hogy megtalálja őket, így Brinks nála maradt.
Ennek már több, mint 12 éve, de az örökbefogadott pit bull arcán azóta is ott virít a huncut mosoly a boldogságtól, hogy találkozhatott Jon-nal, na meg Demo-val, és kapott még egy esélyt az élettől. Ennek, pedig szemmel láthatóan nagyon örül!

Brinks és a mosolya egyébként az egész világot bejárta már, Instagramon például 21.000 követője van.
Az oda feltöltött képekből válogattunk nektek párat.

Csíííz!!!


További képekért kattints IDE!

(boredpanda.com nyomán)
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés