Kövess minket

Hiphop

Ismerd meg a Shady Records legújabb előadóját, EZ Mil-t

Megosztva

Új előadó szerződött Eminem kiadójához, a Shady Records-hoz – jelentette be a rapper a közösségi oldalain és a label hivatalos weboldalán. Egy EZ Mil művésznévű 25 éves filippínó-amerikai énekes-rapperről van szó, aki mindössze négy éve kezdte a karrierjét.

EZ Mil egyszerre szerződött a Shady Records-hoz, az Aftermath Entertainment-hez, és az Interscope Records-hoz, mely kivételes privilégium, csak pár olyan előadó van, akit mindhárom label befogadott (pl. 50 Cent). Az igazolással egy időben bejelentették EZ Mil tavalyi DU4LI7Y című lemezének deluxe kiadását is, mely augusztus 11-én jelenik majd meg, rajta egy “Realest” című új Eminem kollabbal.

Em amúgy online hallotta először EZ Mil zenéjét még márciusban és annyira megtetszett neki a srác stílusa, hogy Dr. Dre-t is meggyőzte az igazolásról. Eminem szerdán megosztotta az „Up Down (Step & Walk)” című dal klipjét is, mint indokot az igazolásra. „Ezért szerződtettük le” – írta.

A hajlékony, kifejező énekhanggal, ügyes rapekkel és dalszerzői tudással megtámogatott EZ Mil legújabb szintlépése a tehetség, a kemény munka és a saját közönségének pontos ismerete eredménye” – olvasható a Shady Records közleményében.

Soha nem szerződtettünk sok művészt a kiadóhoz, és az egyik nagyszerű dolog abban, ahogyan a Shady-t felépítettük, az, hogy mennyire szelektívek vagyunk” – nyilatkozta Eminem. „És még ritkább, hogy Dre és én együtt szerződtetünk le valakit – de hallottam EZ zenéjét, és azt gondoltam, hogy „ez igazán különleges”, ezért elvittem Dre-hez. Mindketten egyetértettünk abban, hogy remekül illeszkedik hozzánk, és rögtön együtt akartunk vele dolgozni.

EZ Mil, igazi nevén Ezekiel Miller a Fülöp-szigeteken nőtt fel, de egyetem után az USA-ba emigrált. Három nagylemezt jelentetett meg, a legutóbbit tavaly nyáron. Az egyik dala, az NBA 2K23 című kosaras játékba is bekerült. A fentebb említett új DU4LI7Y : Redux lemez még a Virgin Records gondozásában jelenik meg, utána viszont teljes egészében a Shady Records/Aftermath Entertainment/Interscope Records előadója lesz.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés