Kövess minket

Bulvár

Ismert mexikói rapper oldotta fel savban a három meggyilkolt diák holttestét

QBA nem csak a klipjeiben gengszterkedett.

Megosztva

Forrás:

Világszerte borzolta a kedélyeket annak a három mexikói diáknak a halálhíre, akiket még márciusban gyilkoltak meg egy banda tagjai bestiálisan, a holttestüket pedig savban oldották fel, hogy ne hagyjanak nyomot maguk után. A filmszakos tanulók a legfrissebb hírek szerint a közép-amerikai ország nyugati részén található Jalisco államban forgattak volna egy iskolai projekthez, de szerencsétlenségükre pont a Jalisco New Generation nevű drogkartel egykori törzshelye körül mozgolódtak kameráikkal, ez pedig szemet szúrt a banda néhány tagjának. Kisvártatva heten megtámadták a fiatalokat és elrabolták őket. Mivel azt hitték, a Nueva Plaza nevű rivális banda tagjaival van dolguk módszeresen megkínozták, majd brutális módon kivégezték mindhármukat. Savba áztatott maradványaikat egy közeli farmon találták meg a nyomozók.

Az eset, mint említettük még márciusban történt, a mexikói rendőrség azonban csak most állt elő a horrorfilmbe illő ügy részleteivel. Két embert tartóztattak le eddig a gyilkosságokkal kapcsolatban. Az egyikük egy országosan ismert rapper, QBA. A fiatal srác már évek óta zenél, Youtube csatornáján nagyjából 125 ezer feliratkozója van, több klipje pedig milliós megtekintéssel rendelkezik. QBA – polgári nevén Christian Omar Palma Gutierrez – bevallotta, hogy részt vett a diákok elrablásában, sőt, ő volt az, aki savval próbálta eltüntetni a holttesteiket.

A rapper a kihallgatásán elmondta, három hónappal ezelőtt csatlakozott a Jalisco New Generation-höz, ahol hetente megközelítőleg 40 ezer forintnak megfelelő pesót kapott szolgálataiért cserébe. Az ügyben eljáró nyomozók további három gyilkosságban való részvétellel is gyanúsítják.

Korábbi klipjeit akár bizonyítékként felhasználhatják ellene.

[vembed youtube=”bG53fuVf6Xo” ]

[vembed youtube=”XK59GtJX0ik” ](NYPost)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés