Kövess minket

Események

Ismét felgyúlnak az ünnepi fények Győrben!

November végén ismét fénybe öltözik a város. Az Advent időszaka idén is feledhetetlen hangulatot, változatos programokat tartogat az ünnepre készülődőknek.

Megosztva

gyoradvent1123

Fotó: alon.hu

A november 27-ei ünnepélyes fesztiválnyitón, délután öt órakor, ökumenikus megemlékezést tartanak az Adventről. Győr belvárosa ismét díszfénybe burkolózik, hiszen a Téli Fesztivál, az ünnepi díszkivilágítás felkapcsolásával kezdődik a Széchenyi téren.

Fél hatkor, Borkai Zsolt köszöntő szavai következnek, majd a polgármester bekapcsolja az ünnepi díszvilágítást, majd a Győri Nemzeti Színház művészei adnak elő részleteket az Isten Pénze musicalből.

Az Adventi Vásár rengeteg programokkal várja az érdeklődőket! A Téli Fesztiválról, az Adventi Vásárról és a programokról részletesen itt olvashat...

A fesztivál keretében, idén is várja az érdeklődőket Győr Megyei Jogú Város és Győr-Moson-Sopron Megye Önkormányzatának közös Adventi Jótékonysági Faháza a Megyeház téren, amely november 27. és december 23. között, hétköznap 14 – 18 óráig, szombaton 10 – 18 óráig, vasárnaponként pedig 10 – 13 óráig kínál alkalmat a jótékonykodásra.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.