Kövess minket

Hiphop

Ismét Future és Metro Boomin vezetik az amerikai albumeladási listát

Megosztva

Future és Metro Boomin második közös albuma, a ‘We Still Don’t Trust You‘ a héten debütált a Billboard 200-as listáján, rögtön az első helyen, ami azt jelenti, hogy a páros mindkét friss projektjével listavezető startot biztosított.

Az album 127 500 egyenértékű albumegységet mozgatott meg. A No. 1-es debütálás ellenére ez a szám visszaesést jelent a We Don’t Trust You-hoz képest, amely 251 000 darabot ért el az első héten. A második projekten volt The Weeknd, Ty Dolla Sign, J. Cole, Lil Baby és A$AP Rocky feat is.

A We Still Don’t Trust You sikere mellett a We Don’t Trust You továbbra is a slágerlistán van, és a 4. helyről a 3. helyre emelkedett, 83 000 egyenértékű albumegységet szerezve a legutóbbi frissítéssel. Ez egyike annak a mindössze hét alkalomnak, amikor egy előadónak két albuma is a top háromban volt egyszerre. Ráadásul az egyik ilyen előadó maga Future, akinek ez sikerült már korábban, mivel 2017 márciusában dobta ki egymás után a listavezető albumait, a Future-t és a HNDRXX-et.

Future összesen 10 db első helyezett albumot adott ki, ezzel egyike annak a 10 előadónak, akinek ez sikerült. A többiek közé tartozik a The Beatles, Jay-Z, Drake, Taylor Swift, Bruce Springsteen, Barbra Streisand, Kanye West, Eminem és Elvis Presley. Metro Boomin öt No 1 albumot szerzett karrierje során.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés