Kövess minket

Aztaa

Ismét játssza a Petőfi Rádió a Wellhello dalait

Aki a hiányuk miatt kapcsolt volna a Petőfire, felejtse el.

Megosztva

Forrás:

Újra lehet hallgatni naponta várhatóan többször is a Wellhello dalait a Petőfi Rádióban, miután egy jókora szünet állt be a duó dalainak sugárzásában. Az egész ügy azzal indult, hogy Fluor Tomi a Petőfi TV egyik élő adásában üvöltötte be váratlanul, hogy „Soros György!„, nem kis meglepetést okozva ezzel az interjúalanyoknak és a műsorvezetőnek.

A Zoom.hu nevű oldal ezután észrevette, hogy Petőfi Rádió leállt a Wellhello dalok játszásával, pedig korábban szinte minden nap nyomatták a dalaikat, volt hogy naponta 9x lement egy-egy nóta Fluoréktól. Többen emiatt állami cenzúrát kiáltottak, egy LMP-s politikus, Ungár Péter például a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz fordult, és vizsgálatot követelt. Az egész ügy odáig dagadt, hogy már a szombati budapesti kormányellenes tüntetésen is felcsendült a Wellhello egyik dala.

[vembed youtube=”34EDosfQOLw” ]Most vasárnap aztán megtört a jég, 11 napos Wellhello nélkülözés után ismét visszakerült a rotációba a duó, méghozzá a „Zuhanj Belém” című dallal.

Fluor Tomi Facebookon köszönte meg a mellettük való kiállást. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés