Kövess minket

Aztaa

Ismét lesújtott a Drake átok: kiesett Kanada a VB-ről

Megosztva

Kihullott a kanadai válogatott tegnap a labdarúgó-világbajnokságból, miután Horvátország 4-1-re verte őket. Előfordul az ilyen, de valóban a játékosok hibája volt az egész? Mi van, ha megátkozták őket? Őrültségnek hangzik, de egyesek rögtön elővették az alábbi képet, melyen az látható, hogy a szintén kanadai Drake a válogatott csatárával, Alphonso Davies-szel pózol épp, bizonyítva, hogy a „Drake átok„, azaz a sportvilág rettegett fekete felhője, miszerint, akinek a rapper drukkol, az biztosan veszít, ismét lecsapott.

A kanadai válogatott azzal is növelte az átok erejét, hogy november 23-án, a Belgium elleni, egyébként szintén vesztes meccsüknél Drizzy „Started From The Bottom” című dalára vonultak ki a pályára…mintha direkt veszíteni akartak volna.

Az ESPN FC Twitter oldala a képet újraosztva hozzátette, hogy 1978 óta nem volt olyan, hogy egy labdarúgó-világbajnokságon egy csapat 20 próbálkozásból egyszer se találjon be a kapuba, de ugye a többi csapatnak nem drukkolt Drake, úgy pedig könnyű.

A Drake átok amúgy jó régre nyúlik vissza, itt egy rövidebb lista arról, hogy mire számíthat az a sportoló, aki a rapperrel szelfizik a meccse előtt.

A kanadai csapat Marokkó ellen lép pályára csütörtökön, de annak már túl sok tétje nincs.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés