Kövess minket

Hiphop

Ismét összeállt a Tha Dogg Pound, Snoop azt is elmesélte, milyen tragédia vezetett az új albumhoz

Megosztva

Snoop Dogg nemrég a Home Grown Radio egyik adásában beszélt a Tha Dogg Pound újraegyesüléséről. A rapper bevallotta, hogy a Tha Dogg Pound társalapítójával, Daz Dillingerrel nem volt jóban, ezért nem szívesen dolgozott vele. Érdemes megjegyezni, hogy Snoop és Daz unokatestvérek, így a szakítás túlmutatott a stúdión. Végül Snoop testvére, Bing Worthington halála vezetett oda, hogy a két férfi félretette a problémáit. „A kisöcsém elhunyt” – mondta a rapper. „És tudni kell a kisöcsémmel kapcsolatban, hogy imádta Daz-t. Együtt szeretett minket.”

Snoop Dogg úgy döntött, hogy Bing előtt tisztelegve új zenét akar kiadni, mint egy család. „Elkezdtem felhívni a családtagokat” – jegyezte meg, és elsimította a dolgokat Dazzal, majd felhívta a Dogg Pound másik társalapítóját, Kuruptot. Egyik dolog követte a másikat, és hirtelen a csapat újra zenéket készített. A megbékélés koncepciója adta az új album címét, a W.A.W.G.-t, ami a We All We Got rövidítése.

A Tha Dogg Pound a régi Death Row egyik pillére volt, a hetekben megjelent új kislemezzel ismét csatlakoztak, az immáron Snoop birtokában lévő kiadóhoz. A „Smoke Up” azokkal a problémákkal foglalkozik, amelyeken a Dogg Pound tagjai keresztülmentek. Egyúttal a jövőbeli terveiket is tisztázza, nevezetesen, hogy csinálják tovább a dolgaikat, és rohadtul nem oszlanak fel. A W.A.W.G. lemez május 31-én jelenik meg.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés