Kövess minket

Bulvár

Ismét szakított Kylie Jenner és Travis Scott

Megosztva

Megint vége, most már talán véglegesen. Kylie Jenner és Travis Scott ismét szakítottak, miután februárban megszületett a második közös gyermekük – árulta el egy forrás a Us Weekly-nek.

Kylie és Travis újra szakítottak, úgy volt, hogy együtt töltik az ünnepeket, de Kylie végül Aspenbe ment, hogy a családjával és a barátaival legyen” – mondja a bennfentes az egykori párról. „Ez már annyiszor megtörtént, jellemző rájuk, hogy újra és újra szakítanak, de legalább barátok és nagyszerű társszülők maradnak” – tette hozzá a forrás.

A hír, hogy a duó szakított, azután érkezett, hogy a 25 éves Jenner elvitte Scottal közös 4 éves kislányát, Stormit egy újévi kiruccanásra a coloradói Aspenbe a barátaival, Hailey Bieberrel, Justin Bieberrel és Stassie Karanikolauval. A Kylie Cosmetics alapítója január 1-jén, vasárnap a TikTokján osztott meg egy videót, amiben ő és kislánya szánkóznak.

A pár már többször összejött majd szétment az elmúlt években, egy hosszabb szakítás után 2021 májusában röppentek fel a hírek, hogy ismét együtt vannak, mikor Jennert Scott egyik koncertjén szúrták ki. Három hónappal később kiderült, hogy Kylie, Travis-szel közös második gyermekükkel terhes. A kisfiú 2022 februárjában született meg, először a Wolf nevet kapta, de ezt azóta megváltoztatták, habár azt nem tudni, hogy mi az új név.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés