Kövess minket

Bulvár

Ismét szexuális zaklatással vádolják Diddy-t, ezúttal egy férfi producer

Megosztva

Újabb pert kapott a nyakába Sean „Diddy” Combs, ezúttal Rodney Jones Jr. zenei producer, művésznevén Lil Rod által, aki szexuális zaklatással, molesztálással és nem megfelelő fizetéssel vádolja őt a The Love Album: Off the Grid produceri munkájáért. Jones hétfőn nyújtotta be a keresetet a manhattani szövetségi kerületi bíróságon – számol be a The New York Times.

2022-ben és 2023-ban Jones kilenc olyan dalon dolgozott, amely Diddy legújabb albumán, a The Love Album: Off the Grid-en jelent meg. A 73 oldalas perirat szerint Jones hónapokig együtt élt a hip-hop mogullal, miközben az albumon dolgozott. Jones azzal vádolja Diddy-t, hogy a beleegyezése nélkül megfogta a nemi szervét, arra kényszerítette, hogy prostituáltakat béreljen fel és vegyen részt velük szexuális aktusokban, és megpróbálta „felkészíteni” arra, hogy egy másik férfival szexeljen, Diddy állítólag azt mondta neki, hogy ez „normális gyakorlat a zeneiparban”. A perben azt állítják, hogy Diddy úgy tartotta fenn az irányítást Jones felett, hogy díjakat, hírnevet és hozzáférést ígért a magas rangú lemezkiadók vezetőihez.

A perben Jones azt is állítja, hogy 2023 júliusában Diddy kaliforniai házában tartott hallgatói partin arra kényszerítették, hogy kábítószerrel kevert tequilát igyon. Miután megitta a keveréket, a panasz szerint elájult, és „másnap hajnali 4 órakor meztelenül ébredt, mellette egy szexmunkás aludt”.

Diddy mellett Jones a Universal Music Groupot és a cég több vezetőjét is beperelte. Azt állítja, hogy nem fizették ki megfelelően a The Love Album produceri munkájáért. A férfi 30 millió dollárnyi sérelmi díjat követel.

Diddy ügyvédje, Shawn Holley szerint az egész vád totális kitalációkon alapul és Lil Rod csak pénzt akar lehúzni Diddy-ről.

Ez már az ötödik alkalom, hogy Diddy-t szexuális zaklatás, nemi erőszak, és szexkereskedelem vádjában beperelték az elmúlt hónapokban. A mogul tagadja a vádakat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés