Kövess minket

Hiphop

Istentiszteleten rappel Craig Mack egy meglehetősen bizarr videóban

Múlt hétvégén tartotta a Bad Boy Family Reunion koncertjét Diddy, ahol szinte mindenki megjelent a kiadó régi-új előadói közül. Kivéve Craig Mack-et. Ő igazoltan volt távol, misén volt ugyanis…

Megosztva

[vembed youtube=”PMbELEUfmIA” ]

Nem semmi videó került fel a youtube-ra, amin a Bad Boy Records egyik alapítótagja, Craig Mack egy istentiszteleten vesz részt, és rappel egy kedves lelkész társaságában. A felvétel május 23-án készült a Dél-Karolinai, Overcomer Ministry egyház istentiszteletén.

A dátum már csak azért is érdekes, mert pontosan ezen a napon volt New Yorkban egy hatalmas Bad Boy buli, ahol a kiadó visszatérését ünnepelték, Craig Mack nélkül. Már tudjuk hol volt, épp a spirituális szövegeket nyomott a templomban egybegyűlteknek. Akik szemmel láthatóan nagyon élvezték azt. Semmi gangsta shit, csak a mély áhitat és hit sugárzik a veterán emszíből.

A történethez hozzátartozik, hogy Mack pár évvel ezelőtt eladta a házát New Yorkban és a családjával leköltözött Dél-Karolinába. Mivel korábban is hívő keresztény volt (erre példa az első albumáról a When God Comes című track), keresett magának egy helyet, ahol nyugodtan gyakorolhatja vallását.

A videóban ott van mellette az egyház vezetője Ralph Gordon Stair is, aki néhány jól sikerült rím után szorgosan tapogatja a rapper vállát elégedettségében. Azt nem tudjuk, hogy megírt szöveget lökött az egybegyűlteknek Mack, netán freestyle volt, de egy biztos, minden Amerikában készült kis egyházi videó olyan, mintha vhs szalagra rögzítették volna a kilencvenes években. Ez sem kivétel!

Itt tudjátok meglesni a vidit:

[vembed youtube=”MO5d6iNI_Ck” ]

Praise The Lord!

(theboombox.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés