Kövess minket

Bulvár

Ítéletet hoztak 6ix9ine fiatalkorúval folytatott szexuális visszaélés ügyében

A rappernek nem kell börtönbe vonulnia.

Megosztva

Forrás:

Megússza a börtönt 6ix9ine a bíróság pénteken hozott döntése nyomán, a pert „fiatalkorú megrontása” ügyében indították ellene, még 2015-ben.

A TMZ tudósítása szerint 6ix9ine 4 év felfüggesztettet kapott, amiből rögtön le is vontak egyet, így végül is 3 év felfüggesztett börtön, valamint ezer órányi közmunka lett a végleges büntetés. A védelem is hasonló büntetés kiszabását látta megalapozottnak. A bíró továbbá eltiltotta a rappert minden további banda tevékenységtől, szóval lehet a következő pár évben nem látunk majd Blood és Crip tagokat a klipjeiben.

A próbaidő alatt elkövetett újabb bűncselekmény természetesen újabb tárgyalással és könnyen börtönnel végződhet, így 69-nak vissza kell fognia kicsit magát. A rapper, igazi nevén Daniel Hernandez amúgy bűnösnek vallotta magát egy 13 évessel folytatott szexuális tevékenység bűntettében, de azzal védekezett, hogy a lány hazudott az életkoráról. Az „intim pillanatról” videófelvétel is készült, a TMZ leírása alapján a lánnyal egy másik férfi közösült, míg 69 a közelben állt, és rácsapott a lány fenekére is. 

69 az ítélethirdetés után megköszönte a bírónak, hogy nem kell börtönbe vonulnia. „Milliónyi fiatal néz fel rám, mint példaképre, és az utolsó hely ahol most lennem kell, az a börtön. Ők (a rajongói – szerk) nem ezt érdemlik. Köszönöm” – mondta. 

[instagram]BpaRlfOA4Ni[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés