Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Itt a Bape x Kid Cudi kapszulakollekció, melynek megjelenése ezer éve érett már

Itt a Bape x Kid Cudi kapszulakollekció, melynek megjelenése ezer éve érett már

Kersner Máté- 2021.02.21. 20:01

Hőn áhított és rég várt társulás valósult meg a közelmúltban: közös kapszulakollekciót dobott le a Bape és Kid Cudi.

Forrás: Bape

A kapszula összesen 20 terméket foglal magába, ezzel ez lett a márka eddigi legnagyobb volumenű társulása egy zenésszel. Ilyenekből volt már pár egyébként: készültek korábban darabok Travis Scottal, Big Seannal, Lil Yachtyval, J Balvinnal, Wiz Khalifával, Snoop Doggal és a Flatbush Zombies csapatával is. 

A Bape és Cudi viszonya már régre nyúlik vissza: a rapper karrierje indulása környékén nem máshol, mint a brand New York-i üzletében dolgozott, ezután pedig több ízben is kifejezte rajongását a japán márka iránt. 2019-ben a Complex már együtt interjúztatta Cuddert és Nigót, a Bape alapítóját. 

A kollekció lookbookja és a termékek maguk is követik a Man On The Moon franchise-hoz köthető űr-tematikát, mind színeikben, mind megjelenésükben. De látjuk Cudit Baby Milo formában is, vannak ENTERGALACTIC göncök camo színben, akad Moon Man dizájn és a márka máig legkedveltebb cápás és tigrises kapucnis pulcsijai is beszerezhetőek. A pulcsik, pólók, melegítők, farmerek, beanie-k, kardigánok, sapkák mellett van egy ékköve a társulásnak, ez egy díszdobozban érkező, rózsaszín-piros-sárga-kék színeket ötvöző G-Shock karóra, amiből szinte az összes rögtön elfogyott.

A kapszula február 20-án, azaz tegnap jelent meg, a darabokat Cudi webshopjában, vagy a Bape oldalán érdemes keresni.

A zenész történetét ebben a cikkünkben göngyölítettük fel.

A felhasznált képek forrása: Bape / Complex

(Complex)

Hozzászólások

Érdekes lehet