Kövess minket

Hiphop

Itt a Killas With Attitudes, avagy közös tracken kaszabol Freddy Krueger, Jason Voorhees és Pennywise

Rémálomszerű kezdés után totál kivégezték az alapot.

Megosztva

Forrás:

Tegnap, egy nosztalgikus hangulatú videóklip kíséretében mutatkozott be a nagyközönségnek az egyetemes hiphop történelem messze legkegyetlenebb hardcore rap-szupergroupja, az újonnan alakult Killas With Attitudes, vagyis a K.W.A.

Habár a háromtagú csapat szinte teljesen kezdőnek számít a zenei színtéren, bemutatni valószínűleg mégsem kell őket senkinek, hiszen Freddy Krueger, Jason, valamint Pennywise is jól csengő név már a maga – hogy is fogalmazzunk – szakmájában.

Első közös számukban, a Straight Outta Springwood című ópuszban a nagy előd, az N.W.A. nyomdokain haladva rappelnek magukról, az elfojtott érzéseikről, valamint legféltettebb vágyaikról, miközben két – szó szerint – magával ragadó cimborájuk, Michael Myers és a „Sikoly” telleget statisztál a háttérben.

[vembed youtube=”QstIzL91L9Y” ]A klipet egyébként a „főállásban” paródiavideókat gyártó, The Merkins testvérpár hozta össze a zenész, Aaron Fraser Nash segítségével. Korábbi cumóikat ITT, a Youtube csatornájukon nézhetitek vissza.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés