Kövess minket

Hiphop

Itt a Spotify Day One Club, mely megmutatja, melyik rappert hallgatod a legrégebb óta

Spotify Wrapped után Spotify Day One Club.

Megosztva

Forrás: Hip-Hop Wired

Az éppen leginkább pörgő és legjobb hiphop előadókat-és dalokat csokorba gyűjtő RapCaviar ötödik évfordulójának apropójából a napokban bemutatta új extráját a Spotify: megérkezett a „Day One Club” Experience, melynek segítségével kideríthetjük, melyik mc munkásságát követjük – és melyik dalát hallgatjuk – a legrégebb óta. 

Forrás: Spotify screenshot

Forrás: Spotify screenshot

A friss program az eddig streamelt előadóinkat és az ő dalaikat analizálva kalkulálja ki az általunk legtöbbet pörgetett artistot, felfedve az első hallgatás dátumát, a legelőször lejátszott számot és azt is, hogy a rajongók hány százalékát tesszük ki az eredményünkkel. 

Ha valakit a karrierjének legelejétől kezdve követsz, akkor gyémánt státuszt kapsz és az első egy-két százalékba kerülsz, ezen kívül pedig még platina és arany rangot lehet bezsebelni. Egy érzékletes példa: ha mondjuk a God’s Plan óta vagy Drake fan, maximum aranyat tehetsz zsebre, ha viszont valakinek már a legelső kislemezét rongyosra játszottad, biztosíthatod magadnak a gyémántot. 

Az eredmény természetesen egy, a Spotify dizájnjához passzoló, szépen megszerkesztett digitális kártya képében menthető le a galériánkba, vagy osztható a közösségi médiában. 

Forrás:

Forrás:

Forrás:

A Day One Clubot itt lehet kipróbálni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük