Kövess minket

Hiphop

Itt az ellenpélda: The Game fia 60.000 dollárt gyűjtött egy rendőrnek

Ráadásul, egy fehér rendőrnek…

Megosztva

Napok óta tart az őrület Amerikában, orvlövészek rendőröket vadásznak le az utcákon, a zsaruk pedig péppé verik a fekete lakosokat sokszor ok nélkül. Következzen most egy olyan történet, amely  rámutat arra, hogyan is kellene egymással viselkednünk. A főszereplő The Game 13 éves fia…

A gyerekektől tanulhatunk mi felnőttek is. Például önzetlenséget és őszinteséget. Pláne, hogy őket még a legkevésbé sem érdekli, hogy ki milyen bőrszínű.

Szóval a 13 éves Harlem Taylor (jó kis név ez) kitalálta, hogy pénzt fog gyűjteni Tommy Norman arkansas-i rendőrnek. Ha még nem hallottatok róla eddig azt kell tudni, hogy Ő most a  GOOD COP az amerikaiak szemében, ugyanis rengetegszer segített már az elszegényedett fekete lakosokon szolgálat közben a legáltalánosabb dolgoktól kezdve mindenben, értsd bevásárlás és hajfonás, sőt még játszik is a gyerekekkel, ha éppen úgy hozza a szitu. Akik többnyire feketét. Norman, pedig fehér. Ott tartunk már, hogy manapság az USA-ban ez komoly szenzációnak számít, így lett az „egyszerű” rendőrből igazi sztár a tengerentúlon.

[instagram]BHxJBFHgY17[/instagram]

[instagram]BHqUy45AZaB[/instagram]

A kis Game eddig 60.000 dollárt gyűjtött össze a neten keresztül, ez nagyjából 18 millió forintnak felel meg, ami egy rendőr esetében nem rossz pénz, még Amerikában sem. Nem is győzte a büszke apuka dicsérni fiát az ötletéért, és tisztelettel beszélt Tommy Norman-ról is, akivel egyébként már találkozott is. The Game igazi példaképnek nevezte a rendőrt.

[instagram]BHxK1n0AI5O[/instagram]

Lám, lehet így is…

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés