Kövess minket

Film

Itt az első trailer az élőszereplős Sonic filmhez, amelyben Jim Carrey alakítja a főgonoszt

Mozivászonra fut a kék sündisznó.

Megosztva

Forrás:

Hollywood elég erősen rárepült a ’90-es évek kölykeinek kedvenceire, hisz még be se mutatták az első élőszereplős Pokémon filmet, máris itt van az éra egyik másik szórakoztóipari ikonja, Sonic, teljes CGI valójában.

A ’90-es évek elején megvívott Sega X Nintendo konzolháború egyik platformer kulcsfigurája, aki anno Marióval küzdött a videójáték kedvelő gyerekek figyelméért ugyanis Pikachu mellett szintén élőszereplős moziban találhatja magát, ezúttal a Paramount Pictures jóvoltából. A kék, nagyon gyorsan futó sündisznó ugyanúgy, mint a játékokban, itt is felveszi a harcot a gonosz Robotnik ellen, akit amúgy Jim Carrey alakít. Sonic útját egy hús vér ember, egy falusi sherrif, egy bizonyos Tom Wachowski (James Marsden) segíti, de a sztoriból ezen túlmenően nem nagyon derül ki semmi, hiába közel 3 perces az előzetes, cserébe viszont van benne sok akció, poénkodó Jim Carrey, és max hangerőn a Gangsta’s Paradise.

A játékok idősödő rajongói ugyan tombolnak, hogy Sonic kinézete eltér az eredeti dizájntól, de azokat a gyereket, akikhez valójában szól ez a film valószínűleg nem zavarja a változtatás. Alább a magyar és angol trailer.

[vembed youtube=”GLuHK1Xst28″ ]
[vembed youtube=”FvvZaBf9QQI” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés