Kövess minket

Aztaa

Itt az ideális ajándék karira: 10 darab legó ötszázezerért

Praktikus.

Megosztva

Forrás: Tiffany & Co.

10 nap és karácsony, az ünnep előtti készülődés izgalma a tetőfokára hág, emberek özönlenek boltokból ki, boltokba be. Persze ahogy ez lenni szokott, mindenkit uralma alá hajt a karistressz is.

Mit tehet hát az ember, aki még nem vette meg az ajándékot az öcsinek, vagy még rosszabb: úgy általában még nem is agyalt azon, hogy mi lenne a megfelelő a család tagjainak idén.

A válasz: felmegy a Tiffany & Co. honlapjára, és vesz tíz darab luxuslegót.

Az 1837-es alapítású, nagy múltú amerikai ékszermárka nemrég frissítette a vagyonokat érő, sterling ezüstből készült befőttesüvegekből, gombolyagokból és miniatűr székekből álló “Everyday Objects” kollekcióját tíz darab építőkockával. “A Tiffany mesterei mindennapos használati tárgyakat alakítottak át műtárgyakká. A sorszámozott és betűkkel ellátott egyedi, luxus építőkockák sterling ezüsttel és amerikai diófával vannak ellátva” – áll a termék leírásában.

A hasznos és forradalmi cucc csalogató ára 1650 dollár, vagyis közel 500 ezer (pontosan 472 672) magyar forint.

Forrás: Tiffany & Co.

Csak egy kis számolás: ennyi pénzből kábé 206-szor fel tudnánk építeni Mia hálószobáját, 557 csomag Csoda Kitty!-t coppolhatnánk, sőt, kilencszer összerakhatnánk egy Homokfutó bányagépet is.

Ha inkább a tíz darabos ezüstös faberakásos pakkra szavaztok, itt tudjátok megszerezni magatoknak, kiválóan lehet belőle egy kis semmit barkácsolni, és persze a feldíszített fenyő alatt is remekül mutat.

(Geek)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés