Kövess minket

Pop

Itt az új One Direction sláger: Drag Me Down

A One Direction legújabb slágerének bemutatása nem mindennapi körülmények között történt. Az együttes az újdonságot, a Drag Me Down-t a Central Park-ban igazi meglepetéseként osztotta meg a rajongókkal. Az eseményről a Good Morning America is tudósított.

Megosztva

[vembed youtube=”6vgs7gIeMis” ]

A One Direction a karrierjét olyan zenékkel alapozta meg, mint a Steal My Girl a Story of My Life, melyek keletkezésénél még öten működtek közre, az egyik alapító taggal, Zay Malikkal, aki sajnálatos módon márciusban elhagyta a zenekart. Majd most következett a Drag Me Down, ami azért született, hogy ismét bizonyítsak rajongóiknak. A dalt július 31-én mutatták be, és az iTunes-on már az első nap körülbelül 300 ezren vásárolták meg. A kiadás napján pedig a Spotify-on 4,75 millióan hallgatták meg, ami egy újabb rekordnak számít a stream-szolgáltatások terén. A Drag Me Down az első fecskéje a hamarosan megjelenő lemeznek. A népszerű fiúbanda ex-tagja elmondta, hogy büszke az együttesre. Twitter profilján a dalt szupernek értékelte. A 22 éves énekes, Zayn Malik karrierje nem fejeződött még be, az RCA kiadóval kötött szerződést.

ondirv

Fotó: Getty Image / Europress

A One Direction mint formáció 5 taggal indult: Louis Tomlinson, Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik. A sikerüket a The X Factor tehetségkutatóval alapozták mely 2010-ben, amikor is a harmadik helyen végeztek. A show után a Syco Music-hoz szerződtek.

Eddig megjelent albumaik: Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Több díjat is bezsebeltek már: BRIT Awards, American Music Awards, Billboard Music Awards, World Music Awards.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés