Kövess minket

Események

Itt van minden fontosabb infó Snak The Ripper budapesti fellépésével kapcsolatban

Vagyis majdnem minden, a meglepetés fellépő személyét leszámítva.

Megosztva

Forrás:

A nyár folyamán írtunk róla először, hogy a kanadai William Scott Fyvie, ismertebb nevén Snak The Ripper új, pályafutásának nyolcadik nagylemezével Magyarországra is ellátogat egy monumentális világkörüli turné keretein belül. Akkor még a dátumon (nov. 28) kívül bővebb információ nem állt rendelkezésre a fellépésről, tegnap viszont a bulit szervező BP Clothing előállt a részletekkel, így nekünk sincs más dolgunk, mint megosztani ezeket veletek.

Szóval, a buli a Dürer Kert színpadán kerül megrendezésre, Snak mellett – helyesebben előtt – a magyar szcénát a KILLAKIKITT csapata és Mikee Mykanic képviseli, a lemezjátszókat pedig Dj Nara nyúzza majd a háttérben.

Mint említettük, lemezbemutató koncertről van szó, Snak a szinte még ropogós, Off the Rails koronggal érkezik hozzánk, ami saját elmondása szerint karrierjének egyik, ha nem legmarkánsabb, legletisztultabb gurítása. Lesz vele egy meglepetés vendég is, róla egyelőre semmit sem tudni, bár egy meglepetés előadó esetében talán így van ez jól.

Snak egyébként volt annyira jó fej, hogy a lemez augusztus 16-ai megjelenését követően három nappal elérhetővé tette a komplett anyagot Youtube csatornáján.

A fellépés Facebook oldala ITT csekkolható.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés