Kövess minket

Aztaa

J. Cole “családi kötelezettségek” miatt otthagyta a ruandai kosárcsapatot

Megosztva

Hát ez nem tartott sokáig. J. Cole a hírek szerint otthagyta a ruandai kosárcsapatot, ahova konkrétan csak pár hete csatlakozott.

A rapper és most már kosaras a szerdai nappal hivatalosan is teljesítette a szerződésében foglaltakat, és “családi kötelezettségek”-re hivatkozva elhagyta a csapatot, egyben visszautazott Amerikába. Cole a nem túl hosszú Afrikai Ligás karrierje során 5 pontot szerzett a három meccs alatt, amin játszott.

Cole Afrikai Ligás játéka megosztó volt. A rapper egyrészről igen nagy figyelmet vonzott be a Ligára, és még ajándékokat is osztott a játékostársainak (mint az a lenti videón látható), de közben olyan hangok is megjelentek, hogy a rapper valójában átlagos kosaras, aki az igazán nagy tehetségektől vette el a helyet. “Az, hogy valaki ennyi pénzzel és egy sikeres zenei karrierrel a háta mögött csak úgy idejön, teljesen átlagos játékosként, szerez egy pontot egy játék alatt, és körülrajongják, ez szerintem tiszteletlen a sportágra és azokra nézve, akik az egész életüket erre tették fel” – ezt például AS Salé egyesület egyik amerikai játékosa, Terrell Stoglin mondta az ESPN-nek Cole-ról.

Azt egyelőre csak Cole tudja, hogy ez a kis kosaras kitekentő valójában csak tényleg az volt, egy rövid kitekintő, vagy a jövőben máshol folytatja a karrierjét.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés