Kövess minket

Aztaa

J. Cole elbúcsúzott a ruandai csapatától és azt tervezi, hogy jobb játékos lesz

Megosztva

J. Cole a napokban váratlanul befejezte az Afrikai Ligában való kosaras pályafutását, most pedig egy búcsúüzenetet hagyott csapattársainak az Instagram oldalán.

Cole azután hagyta ott a ruandai csapatát, hogy hivatalosan is teljesítette a szerződésében foglaltakat, majd “családi kötelezettségek”-re hivatkozva visszautazott Amerikába. Cole a nem túl hosszú Afrikai Ligás karrierje során 5 pontot szerzett a három meccs alatt, amin játszott.

Búcsúüzenetében az alábbiakat írja:

„Rengeteg köszönöttel tartozom. Köszönöm az Afrikai Ligának, és Patriots BBC-nek a lehetőséget. Köszönöm a csapattársaimnak, az edzőknek, a teljes staffnak, hogy családtagként kezeltek. Gratula mindenkinek a győzelmekhez, és sok sikert a következő meccsekhez.

Köszönöm a Pumának, hogy támogatták a kezdetektől az álmomat, és hogy eljutattak Ruandába, majd visszahoztak a Puma jettel. Köszönöm teljes Ruandának és Kigali városának. GYÖNYÖRŰ ország, GYÖNYÖRŰ emberekkel. Aki esetleg azon gondolkodna, hogy meglátogatja a kontinenst, boldogan ajánlom Ruandát és Kigalit. Végül köszönöm mindenkinek, aki kedves volt hozzám a tapasztalatlanságom ellenére, jobb játékos akarok lenni a jövőben”

Cole utolsó mondata könnyen lehet utalás az Afrikai Liga egyik amerikai játékosának kritikájára, ahol a kosaras azt pedzegette, hogy Cole csak úgy odautazott Afrikába, és habár átlagos játékos, a sztárstátusza miatt azonnal alkalmazták.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés