Kövess minket

Hiphop

J. Cole örül, hogy ennyi tehetséges női rapper van most a szcénában

Megosztva

J. Cole volt a legutóbbi vendég Kevin Hart ‘Hart To Heart‘ című beszélgetős műsorában, ahol háromnegyed órában igen sok témát lefedett. A Dreamville főnöke profi tippeket adott a közösségi médiafüggőség leküzdésére, kontextusba helyezte a rapben elfoglalt helyét, beszélt a kosárlabda iránti szeretetéről, és a rap mostani helyzetét is értékelte.

Szerintem forró most a szcéna. Ez egy teljesen más labdajáték – a fiatal szupersztárok és stílusok teljesen más termése, érted, mire gondolok? Nekem ez az érzésem, talán egy-két éve. Utálom kimondani, mert úgy hangzik, mintha jófiúskodni akarnék, de tényleg úgy gondolom, hogy csomó nagyon jó női rapper van most.”

Majd így folytatta: „Úgy érzem, hogy ők csinálják a legizgalmasabb – kereskedelmi szempontból ők csinálják a legizgalmasabb dolgokat. Rengeteg izgalmas pillanatot adnak nekünk. Úgy érzem, ez olyasmi, ami nem volt, amikor mi felnőttünk. Mindig volt egy. Lil’ Kim, Foxy, Eve. Mindig volt egy, de soha nem lehetett több, mint egy, szinte úgy éreztem. Most meg, tesó, egymás után jönnek fel. Szerintem ez nagyon menő.”

Az interjú másik pontjain azt elemezgette, hogy próbálja okosan használni a pénzét, meditálni, és tudatosan figyeli a közösségi médiafogyasztását, a saját mentális egészsége érdekében.

(UPROXX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés