Kövess minket

Aztaa

J. Cole profi kosaras akar lenni, elkezdett készülni az NBA-s karrierjére

Megosztva

Forrás:

Master P azt állítja, hogy J. Cole profi kosaras akar lenni – a hiphop mogul, és volt NBA játékos erről egy TMZ-s interjú során beszélt.

P elmesélte, hogy ezt konkrétan elsőkézből tudja, hisz Cole hozzá fordult tanácsért, hogy miként tudná beindítani a kosaras karrierjét. “Cole bedobta, hogy mivel nekem sikerült, adjak tanácsokat, hogy ő miként tudná megvalósítani az álmát. Ha akar magának egy saját NBA-s mezt, az nem lesz egyszerű” – mondta P.

Cole állítólag már keményen edz és gyakorol, hogy komolyan vegyék a jelentkezését. “Folyamatosan lent van az edzőteremben, nem veszi félvállról a dolgot.” P szerint viszont így sem lesz egyszerű bekerülnie az NBA-be. A 35 éves Cole a gimiben és az egyetemen is kosarazott, majd 2009-ben a The Warm Up mixtape sikere egyértelműen a rapper karrier felé tolta őt.

Cole jelenleg a “The Fall Off” című lemezének megjelenésére készül, igaz utalgatott rá, hogy utána lehet visszavonul. Nemrég megjelent az új albumról két friss dal, a  “The Climb Back” és a “Lion King on Ice”.

(Rap-Up)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük