Kövess minket

Hiphop

J. Cole szerint zseniális Drake új albuma, a torontói rapper szerint nem baj, ha egyesek „nem értik” az új hangzást

Megosztva

Folytatódik a Drake és J. Cole közötti bromance.

Drizzy mostanában feltűnően támogatta Cole Kanadában újramelegített kosaras karrierjét, először a TV előtt, majd az egyik meccsén a közönségben ülve, és most úgy tűnik, hogy Cole örömel viszonozza a szeretetet. A rapper egy képernyőmentést osztott meg az Insta oldalán, ahogy épp Drake új, „Honestly, Nevermind” című albumát hallgatja. „Ember, ez az album egyszerűen fenomenális” – írta miközben épp a projekt utolsó előtti, „Liability” című dalánál tartott.

Drake hetedik nagylemeze mondjuk nem volt ilyen univerzálisan pozitívan fogadva, sokan értetlenkedtek, hogy a rapper miért dobott le egy house / tech house alapokon nyugvó projektet. Drizzy-t mindenesetre nem zavarják a kritikák, mint a lenti videón elmondja, nem kell mindenkinek kedvelnie a cuccot.

Rendben van, ha nem értitek. Nem baj. Mi mindig ezt csináljuk, miközben várunk rátok, hogy felzárkózzatok. Mi már itt vagyunk, a jelenben, a következő lépést tervezve” – mondta a rapper egy buliban, miközben az egyik új dala, a „Calling My Name” ment a háttérben.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés