Kövess minket

Aztaa

Ja Rule beállt reklámozni egy Los Angeles-i gyrosozót, és annyira trash lett, hogy díjat érdemelne

Ja Rule performansza külön Oscar-díj kategóriáért kiált!

Megosztva

Forrás: YouTube

Azt, hogy Ja Rule már túl van a fénykorán, akkor sem tudnánk elfelejteni, ha akarnánk, hisz az ősellensége, 50 Cent folyamatosan emlékeztet mindannyiunkat a tényre. Az olyan 2000-es évek elejét meghatározó megaslágerek szerzője, mint a „Mesmerize„, vagy a „Wonderful„, manapság inkább a Fyre fesztiválos botrány, és Fifty különböző oltogatásai miatt kerül csak a középpontba, miközben szülinapokon vállal fellépéseket keresetkiegészítésként.

Ezek után nem meglepő, hogy a zenész egy Los Angeles-i gyrosozó reklámozását is elvállalta, a hirdetés pedig annyira trashre és szórakoztatóra sikeredett, hogy igazából nem tudjuk érteni bántani. A Papa Cristo’s Greek Deli egy több mint 50 éve létező görög étterem, a járvány miatt viszont idén keményen beesett a bevételük, így aztán úgy döntöttek, hogy Ja Rule segítségét kérik, rittyentsen nekik egy reklámot, megáldva azt celeb mivoltával. Ja Rule-t nem kellett kétszer kérni, beállt otthon a green screen elé, fekete mackóban, zoknival a lábán, egy „I <3 Greece” pólóban, majd rögtön beindította a hirdetést egy csodás nyitómondattal: „olyan jó itt a kaja, hogy felpozod tőle a saját anyádat„.

Forrás: YouTube

A rapper ezután megpróbál felsorolni pár ételt a menüről, de valahogy egyiket sem sikerül kimondania, hogy utána rögtön kapjunk egy totálisan bizarr jelenetet, ahogy maga a gyrosozó tulaja, az übercuki Papa Cristo DJ-zik egy stock videón, majd lezárásnak Ja táncolgat kicsit a háttérben szóló görög zenére.

50 Cent természetesen nem tudott elmenni kommentár nélkül a hirdetés mellett, Instagramon annyit írt, hogy ezért nem szabad vele beefelni, mert az ember a végén gyrost fog árulni, lemezek helyett. Alább lehet végignézni a csodás reklámot.

[vembed youtube=”WTDJhpctuuo” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés