Kövess minket

Hiphop

Ja Rule-t megdobták a fellépésén, lepofozta a tettest

Az esetről videó is készült. Hála az égnek…

Megosztva

Az előadói szakma nem mindig egyszerű. És még finoman fogalmaztunk. Egy jó fellépésen a zenész igyekszik összhangba kerülni a közönséggel, szinte együtt lélegeznek és, ami a legfontosabb jól érzik magukat.

Persze számtalan ellenpélda is van, amikor valami gikszer miatt egy egész koncert káoszba fullad. Itthon is volt már rá példa, hogy Pataky Attilát megdobták egy koncertjén, amin az EDDA frontembere annyira felhúzta magát, hogy nem kimondottan irodalmi stílusban invitálta fel a dobálózó nézőt a színpadra, hogy aztán ott a fellépés közepén bokszolják le a dolgot. Amerikában volt már olyan eset is, hogy Action Bronson a kidobókkal verekedett össze, vagy, hogy a színpadon álló rapperek lábáról leszedték a cipőt, kezükről a luxusórát.

Biztosan nem könnyű, de ilyenkor talán az a legjobb megoldás, ha az előadó a biztonsági személyzetre bízza az igazságosztó szerepét, és nem Ő maga kezd el tetszelegni benne.

Két napja, Ja Rule-t is utolérte a végzete. Atlantic City-ben volt fellépése, amikor a koncert közepe környékén, a New York című számot adta elő, valaki a közönség soraiból egy sörösdobozzal fejbe dobta. A queens-i rapper agya rögtön elszállt, azonnal leállítatta a zenét. Ezer dollárt ajánlott fel annak, aki rámutat a dobálózó rajongóra.

„Gyere közelebb, hogy pofán verhesselek”- kiabálta Ja Rule, majd odalépve a rajongóhoz lepattintott neki egyet.

A buli itt véget is ért, a régen szebb napokat látott emszí levonult a színpadról és nem is tért már vissza. Arról nincs hírünk, hogy az ezer dolláros vérdíjat kifizette volna valakinek.

Íme, a felvétel a pofonról:

[vembed youtube=”HdcigsvE-Nw” ]

(TMZ.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés