Kövess minket

Bulvár

Jack Harlow épp interjút adott a Kentucky lóversenyen, majd egyszer csak megjelent egy részeg Drake

Megosztva

Többek közt Jack Harlow is tiszteletét tette az idei Kentucky Derby-n, azaz az Egyesült-Államok egyik legnagyobb lóverseny eseményén. Az állam és azon belül is Louisville helyi hőseként a rapper interjút adott az NBC Sports egyik riporterének, mely teljesen normális mederben zajlott, míg egyszer csak meg nem jelent a háttérben egy fura alak. „Itt áll mellettem valaki” – mondta Harlow, mire a műsorvezető hangosan felüvöltött, hogy, úristen, itt van Drizzy!

Drake saját bevallása szerint csak „hallgatózni jött”, de ha már ott volt a riporter megkérdezte többek közt a Harlow-val közös „Churchill Downs” című kollab dalukról, mire a torontói zenész láthatóan picit becsiccsentve azt ecsetelte, hogy mennyire büszke Harlow-ra, és hogy muszáj volt ráugrania egy dalra, mert ő mindig kisegíti a feltörekvő tehetségeket. Mondandóját azzal zárta, hogy:

Részegek vagyunk, vagy hát ő józan, de én részeg vagyok

A riporter ezután még próbálta szóval tartani a két rappert, de Drake már inkább elviccelte a többi kérdést, a végén pedig azzal poénkodott, hogy mi lesz most a következő vágókép, miután elkapcsolnak tőlük, biztos az egyenletlenül levágott füvet fogják mutatni.

Drake és Harlow amúgy a már előbb említett „Churchill Downs” dalukhoz készülő kliphez is forgattak jeleneteket a lóversenyen.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés