Kövess minket

Aztaa

Jack Harlow és Lil Nas X népszerűsítette saját rádióállomást indít a TikTok

Megosztva

Forrás: Revolt TV

Mind ismerjük mekkora hatalommal bír a TikTok a tech világán túl a zene univerzumán és iparán belül is: az applikációnak hála számtalan dal Billboard-listás hit lett, régi slágerek újra felfedezésre kerültek és bizonyos előadók be is futottak.

Nem meglepő hát, hogy ilyen hatással és befolyással az app most tovább terjeszkedik: mint a napokban kiderült, a TikTok saját rádiót indít TikTok Radio néven a SiriusXM csatornáján.

A bejelentés kapcsán érkező sajtóközlemény szerint a TikTok Radio nyújtotta élmény teljesen hasonló lesz ahhoz, amit amúgy a TikTok applikáció nyújt használat közben: a playlisteket és a felugró zenéket állítólag úgy pörgethetjük majd, mint a “Neked”, alias “For You” szekció random videóit.

A 24 órás állomáson napi szinten trending dalválogatást lehet hallgatni, lesznek újdonságok épp aktuális feltörekvőktől és sztároktól, kihívásokra alkalmas, könnyen táncolható zenék és “throwback” számok is, péntekenként pedig a TikTok-közösség által épp legtöbbet pörgetett, trendingbe tartozó zenékből lesz egy tízes lista, mely lepörög majd “The TikTok Radio Trending Ten” néven.

Mondanunk sem kell, hogy a TikTok egy rakás hírességet, TikTokkert és zenészt is megnyert a kezdeményezéshez: amolyan műsorvezetői szerepet tölt be Billy, Cat Haley, HINDZ, Lamar Dawson és Taylor Cassidy (ők mind híres felhasználók), míg Lil Nas X, Ed Sheeran, Jack Harlow, Alex Warren, Dillon Francis és Nessa Barrett az első nevek, akik fel fognak majd bukkanni valamely adásokban, köztük a “Creator Invasion”-ben.

A TikTok Radio már streamelhető telefonról, az SXM appról és gépről is.

@siriusxm

🥁 Introducing @tiktok Radio!🥁 Hosted by your favorite creators & featuring your favorite trending songs. Check out TikTokRadio, only on SiriusXM.🙌

♬ TikTok Radio is Exclusively on SiriusXM – siriusxm

(DAZED / Revolt TV)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés