Kövess minket

Bulvár

Jada Pinkett Smith anno könyörgött 2Pac-nak, hogy ne verje meg Will Smith-t, mikor összejöttek

Megosztva

Sokan megemlékeztek 2Pac 50. születésnapjáról, de mégis Will Smith feleségének, Jada Pinkett Smithnek a posztja lett a leginkább kivesézve az internet által, melyben egy korábban nyilvánosan még soha fel nem fedett verset mutatott a rappertől. Az életről és halálról szóló,  Lost Soulz című alkotást még a börtönben körmölte le Pac Jadának, de a poszt körüli diskurzus kevésbé a versről, és inkább arról szólt, hogy Jadának még mindig fontos helyet foglal el a szívében Pac, ami igazából a tavalyi Will Smith megcsalós történet után válik extra pikánssá.

Pac és Jada szövevényes, majdnem járós, barátkozós kapcsolata valószínűleg még évekig téma lesz, most például az egyik Outlawz tag, Napoleon elemezgette kicsit a The Art Of Dialogue egyik videójában.

„Láttam Jada posztját a versről, nagyon király volt. Ők nagyon közel álltak egymáshoz. Emlékszem, mikor először találkoztam Shakurral, Jada Pinkett épp egy filmben szerepelt, talán pont az első filmje volt a Wayan tesókkal, a címére már nem emlékszem. Lent voltunk Atlantában, én akkor még csak egy kölyök voltam, és iszonyat untam a filmet, de Pac le se bírta venni a szemét a képernyőről, nagyon ráfokuszált.

A következő alkalomal, mikor Jadáról beszélt, nagyon fel volt dúlva. Los Angelesben voltunk, Pac bejött a szobába és idegesen mesélte, hogy Jada felhívta, hogy ne nyúljon egy ujjal se Will Smith-hez. Ez nem tetszett Shakurnak, mivel sértette az önérzetét, hogy Jada azt feltételezi róla, hogy bántani akarná Will-t. Nagyon szerette és tisztelte Jadát, nagyon” – emlékezett vissza Napoleon.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés