Kövess minket

Hiphop

Jadakiss utált Diddy szellemírója lenni

Megosztva

A The Personal Party Podcast legújabb részében Jadakiss volt a vendég, ahol a 47 éves rapper többek megosztotta a nem túl kellemes élményeit azokról az időkről, mikor Diddy-nek írt szövegeket.

Utáltam Diddy szellemírója lenni. Miután neki adtam az „All About The Benjamins,” „Señorita,” „Victory” című dalokat, meg pár remixet, úgy éreztem túl sokat vesz el belőlem az egész folyamat. Nem tudtam jól a képére alakítani a zenéket. Nem ismertük egymást annyira régóta, hogy az ő perspektívájából tudtam volna megírni a dalokat” – mondta a The LOX rappere.

Jadakiss ezután kifejtette, hogy teljesen más szinten voltak Diddy-vel, ő nem tudott és nem is akart luxusmárkákról írni, de Diddy-nek annyi pénze volt, hogy neki ez volt a valóság.

Túl sok pénze volt, én meg sóher. Nem tudtam ráállítani az agyamat a Versace-ra, és arra az anyagi szintre, ahol ő volt. Emiatt volt nehéz” – mondta Jadakiss, hozzátéve, hogy Diddy ennek ellenére jól adta elő a nem maga által írt dalokat.

Jadakiss ebben az időben még nem jelentetett meg saját stúdióalbumot, és a The LOX sem dobta még le az első nagylemezét. ’94-ben szerződött Diddy Bad Boy kiadójához, először vendégverzéket vállalt, majd Diddy ’97-es No Way Out-ján dolgozott. The LOX egy évre rá dobta le a Money, Power & Respect című stúdióalbumát.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés