Kövess minket

Bulvár

Jaden Smith nem bírja elégszer elismételni, hogy Tyler, The Creator a pasija

Az év trollkodása, vagy igaz férfiszerelem?

Megosztva

Forrás:

Jaden Smith és Tyler, The Creator összejöttek…legalábbis az előbbi szerint így van. Az „ICON” rapper erről egy novemberi, kaliforniai fellépése során beszélt először, mikor két szám között egyszercsak bevallotta, köztük bizony több van, mint barátság.

„Azt szeretném mondani, hogy Tyler, The Creator a legjobb barátom, és nagyon szeretem őt. Be kell vallanom valamit nektek, Tyler nem akarja kimondani, de ő a pasim. És ő volt a pasim mindig is.” mondta Jaden.

[instagram]BqFDTJwAZZI[/instagram]
A vallomás elsőre nem igazán tűnhetett őszintének, hisz Jaden eleve majdnem elröhögi magát, miközben kimondja a „pasim” szót, arról nem is beszélve, hogy a helyszínen lévő Tyler azonnal jelezte az ujjával: „nem-nem, ez bizony nem igaz”, miközben ő tényleg el is nevette magát. Később őrültnek nevezte Jadent Twitteren a kiszólásért.

[twitter]https://twitter.com/tylerthecreator/status/1062041648819892224[/twitter]
Itt akár le is zárulhatott volna ez a sztori, de Jaden bizony azóta is köti az ebet a karóhoz, hogy Tyler igenis a pasija. Pár nappal a nagy leleplezés után a Beats 1 Radio egyik műsorában ismét elismételte: a hír igaz, Tylerrel járok. Majd nemrégiben egy utcai paparazzó kérdésére ismét igennel válaszolt, Tyler…a…pasim….

[vembed youtube=”RhXzkhb8Ch4″ ]Sokan persze még így is kételkednek és trollkodást kiálltanak, ami nem lenne meglepő, hisz Tyler eleve imád polgárpukkasztani, Jadennek pedig hát ismerjük az elborult Twitter posztjait (az egyik abszolút kedvenc: „Hogy lehetnek igaziak a tükrök, ha a szemünk sem igazi„), eközben viszont mindketten elég liberálisan kezelik a saját szexualitásukat, legyen szó Jaden enyhén szólva is fluid öltözködési szokásairól, vagy éppen Tyler kacérkodásáról a biszexualitással.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés