Kövess minket

Hiphop

James Harden vezető producerként segítette Lil Baby és Lil Durk kollab lemezének létrejöttét

Megosztva

Június 4-én, pénteken jelent meg Lil Baby és Lil Durk (első) közös lemeze, a VOICE OF THE HEROES című 18 számos cumó. Az album közreműködői között van azonban egy név, aki talán kevesebb figyelmet kapott, mint mondjuk Meek Mill, Travis Scott, vagy Young Thug.

A Brookly Nets két lábon járó dobógépéről, a tavaly még houstoni színekben pontkirályi címet szerző, James Hardenről van szó. A kosaras tudniillik executive producerként, azaz vezető producerként a háttérben meghúzódva segítette a projekt létrejöttét.

„A kezdetektől a kosárlabda megszállottja vagyok, a zene szeretete pedig ezzel mindig kéz a kézben járt.” – írta Harden egy friss közleményben a lemez megszületésével kapcsolatban. „Ez a fajta elhivatottság visz mindig előre, hogy egyre jobb legyek abban, amit csinálok. Ugyanezt látom, ha ránézek Lil Baby-re, illetve Lil Durk-re. Őszintén mondom, óriási rajongójuk vagyok. Eredetileg csak néhány trekkre akartuk összehozni őket, de a megkérdőjelezhetetlen tehetségüknek és munkamoráljuknak köszönhetően ennél jóval több lett végül belőle.”

Harden azt is elárult, hogy a legelső, éjszakába nyúló felvételeket még az ő houstoni házistúdiójában ejtettek meg a srácok, majd később New Yorkban is meglátogatták az odaigazolását követően. Ezekről az élményeiről így nyilatkozott:

„A Houstonban rendezett session-ök után New Yorkba is eljöttek. Valódi megtiszteltetés volt számomra figyelni, ahogy dolgoznak. Mindent beleadnak, akár csak én.”

Kifejtette továbbá, hogy sokszor egyenesen a stúdióból ment reggel edzésre, ami ugyan fárasztó volt, de a közben elkészült számok erő és hitet adtak neki. Abban pedig nagyon bízik, hogy rajta kívül még sokan érzik ezt a lemezt hallgatva.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés